Pratele,
koupil jsem stary kufr Epi na elektriku. Mam rad veci z druhe ruky, protoze mam dobry pocit z toho, ze nevyharuju penize a mam rad veci s patinou.
Nicmene tenhle kufr, byt je jinak v poradku je vevnitr takovy lehce ztuchly. Je to takovy ten starozitny smradek, jako nekde u prababicky ve skrini. Zadna hruza, ale neni to prijemna vune;)
Je to klasicky Epiphone kufr, vevnitr s tou mekou chlupatinou. Zkousel to uz nekdo cistit, tepovat? Trochu se bojim, ze se to pak scuckovati nebo to nepujde poradne vysusit. Taky nechci, aby se to odlepilo nebo navlhlo moc to drevo pod tim.
Co myslite?
Zatuchlý kufr
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatuchlý kufr
Nějaký pohlcovač pachu, který se třeba dává do skříní s oděvy, by nepomohl?
Zkus pohledat, google mi toho nabízí celkem dost na výběr:
Zkus pohledat, google mi toho nabízí celkem dost na výběr:
Je to fakt zatuchlina? Mně smrděl nový kufr od Šiby klihem, hrozně, na blití. Bohužel se toho nezbavíš, buď si zvykneš nebo ho střelíš někomu s míň citlivým frňákem. Zkus kufr vytřít octem ... A větrej ho při zvýšené teplotě.
-
kytarista123
Google poradil vysypat jedlou sodou, nechat par hodin a pak vysat. Tak to zkusim
-
arcilucifer
Sucha pěna na autosedačky
Co tam dát nějakej stromeček,nebo novej Gibson tak krásně voní 
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
-
kytarista123
Novej Gibson prijde i s novym kufrem. Tohle je na starej Burny;)
Ale tu suchou penu zkusim pokud soda nepomuze. Diky
Ale tu suchou penu zkusim pokud soda nepomuze. Diky
Můj kufr z druhé ruky kupovaný za litr před lety u Brauna má taky takový specifický zatuchlý muzejní smrádek, ale já si jej naopak oblíbil
Jsem si jist, že to má pozitivní vliv na zvuk.
Jsem si jist, že to má pozitivní vliv na zvuk.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem