Ampli-Firebox
Pravidla fóra
Re: Ampli-Firebox
zkušenosti slovenského majitele http://forum.gitaristi.sk/index.php/top ... #msg545512
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Zkušenosti uživatele arnysimilar pěkné, ale k úplně jiné mašině
Když jsem dočetl k "Fólia na displeji chýbala", už jsem měl jasno.
Výživné vlákno k Fireboxu je tady https://www.thegearpage.net/board/index ... x.1784131/
Výživné vlákno k Fireboxu je tady https://www.thegearpage.net/board/index ... x.1784131/
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
myslíš že střeva (tedy zvuk) jsou jiné?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
To si netroufám odhadovat, ale minimálně by mi přišlo logické, že Firebox bude nějakém způsobem očesaný. V té recenzi popisuje spoustu detailů, sice užitečných, ale pro Amplifire, tj. nepřenosných na Firebox. Docela mě překvapilo jednání Andertons, podle videí na YT jsem je měl za hodně velké a seriózní hráče na trhu.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
THE MKII FEATURES:
Next generation amp modeling engine including dynamic resonance control
New amp models
Headphone jack
New streamlined operating system/UI
Simplified 3-way toggle switches (one each to control amp, cab and presets)
Both footswitches completely assignable (turn on/off any effect simultaneously, select/toggle between presets or tap tempo etc)
Dedicated save function
Control lock function (so accidentally knocking a knob or switch doesn’t unintentionally change sound)
Knob position locator (LEDs temporarily flash when knobs are turned, locking solid when the preset value is reached)
New Speaker Impulses (IRs)
FX level knob (individually control or blend reverb and/or delay)
Load mode (lets user choose whether pedal boots to favorite preset, WYSIWIG or last state)
Sleeker look
tiez som zaregistroval, cez vikend som prechadzal TGP a Atomic FB. Vyzera to ze je to vpodstate stary AFB plus par najviac vyzadovanych vychytavok (headphone jack, control lock, programovatelne buttons...). Zvlastne je, ze to neriesili formou firmware update, vacsina tychto veci je v softwari. Atomic tvrdi ze AFB na to uz nemal dost kapacity co sa tyka memory, ale zaroven som videl post kde tvrdia ze sa pokusia softwarove zmeny implementovat do celej predoslej rady Amplifire produktov (s tym, ze to urcite pojde u AF 6 a 12, a "mozno" u AF 3 a AFB). Ale mozno sa toto tvrdenie tyka len updatovanych amp sims...