Kemper Profiling Amplifier

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
NSWC

Re: Kemper Profiling Amplifier

Příspěvek od NSWC »

Jestli jsou od Mbritt , da se předpokládat, že live budou Ok.
NSWC

Příspěvek od NSWC »

Na fóru dával Mbritt super profil.
Tak si ho zkus.
Přílohy
3P BF TIM ED KING - 2018-01-07 08-18-25.kipr.zip
(2.92 KiB) Staženo 122 x
911

Příspěvek od 911 »

Zkusím,díky moc.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

torst

Příspěvek od torst »

NSWC (video) : 4x Kemper? není to málo?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
911

Příspěvek od 911 »

NSWC píše:Na fóru dával Mbritt super profil.
Tak si ho zkus.
Tak jsem zkusil a líbí se mi.Děkuji kolego a zařazuji do svých presetů.Upřímně řečeno jsem to nahrával prvně,páč už jsem tam jednu sadu zvuků M.Britta měl nahranou z hudebnin a zatím jsem si vystačil,člověk toho zase moc na vystoupení nepotřebuje,ale jak je to dokonalý přístroj,tak jsem to pochopil celkem rychle,vzhledem k svému věku.Ještě čekám,že někdo vymyslí něco podobnýho na zpěv,to bych fakt potřeboval :-)
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

NSWC

Příspěvek od NSWC »

torst píše:NSWC (video) : 4x Kemper? není to málo?
Ty jsi ale hlava...!!!

Kemper opravdu neumí hrát 3x kytara 1x bass.

To už tak bývá v kapelach, že každý musí hrát na svůj aparát.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

:D
Torst si asi vzpomněl přesně na tu dobu, když velkým hitem byla Line6 Vetta hlava, kdy kolem toho taky byl řádný hype. Samotní velikáni Meshuggah také samozřejmě přešli na toto spásné řešení, které jim zmenšilo tahaný gear na pouhou hlavu. A zvuk, panečku, ten byl skvělý a každý to žral. Vycházely krásná videa o tom jaký technický pokrok to je a kolik aparátů to umí napodobit. A ta podobnost s jeho příspěvkem byla v tom, že ačkoli ty Vetta hlavy uměly všechno včetně MIDI přepínání přednastavených zvuků, tak měli kluci z Meshuggah jednu hlavu na každý zvuk a s nějakým přepínáním se nepachtili :lol:
A vemte v potaz, že v době své slávy stála ta Vetta kolik? 40 litrů, jestli si dobře pamatuju? Možná víc? :)
Není to něčemu strašně podobné?
Obrázek

A kdo si dneska vzpomene na Vettu? A za kolik se prodává na bazaru? 8)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
torst

Příspěvek od torst »

Demilich: jeden lampovej Spider 100 je tam za 10ku. Sdílím tvou skepsi vůči marketingovým rychlokvaškám (momentálně KPA). Ale těch hlav Line6 bych se zastal. Ne, nemám přímou zkušenost, ale kombinaci digi preampu a lampového konce znám a to kupodivu funguje dobře. Pro mě je Spider Valve 100x zajímavější než KPA! Ale to už jsme O.T. ...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
911

Příspěvek od 911 »

Tak KPA prvně v boji,celkem jsem se zapotil,celý večer jsem s tím kroutil,to co jsem si nastavil doma,bylo na živo trochu jinak/ tak je to vždy /,ale jinak od kolegů vcelku pozitivní reakce,ještě mi však čeká snad ne moc dlouhá cesta k plné spokojenosti.
IMG_2388.jpeg
IMG_2386.jpeg

NSWC

Příspěvek od NSWC »

@911

Přihlaš se k nám https://www.facebook.com/groups/kempercz/

Rádi ti pomůžeme, poradíme atd. Jsi vítán.
Tady je to o ničem .Tady je to antiKemper.

@torst ,,marketingovým rychlokvaškám"

Kemper už má dávno svoje místo na slunci.
Jestli jsi si nevšiml tak už jedeme patý rok a stále se drží na špičce digitálů. Stále lidi od Axe přechází ke KPA a každý rok vychází úplně inovativní FW.
A jediný co jsi dokázal je, že tohle vlákno si pohřbil.
Sbohem

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Naposledy upravil(a) NSWC dne 15.01.2018 19:29, celkem upraveno 3 x.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

torst píše:Demilich: jeden lampovej Spider 100 je tam za 10ku. Sdílím tvou skepsi vůči marketingovým rychlokvaškám (momentálně KPA). Ale těch hlav Line6 bych se zastal. Ne, nemám přímou zkušenost, ale kombinaci digi preampu a lampového konce znám a to kupodivu funguje dobře. Pro mě je Spider Valve 100x zajímavější než KPA! Ale to už jsme O.T. ...
Tak pak mi neříkej, že slyšíš rozdíly mezi živě používaným kvalitním profilem a klasickým aparátem sejmutým taky živě starou dobitou SM57.

Já nevím jak dlouho jsi měl KPA ty, ale já jsem po celou dobu hrál na pořádnou lampu a byl jsem spokojený. Teď mám doma Kemper a ze začátku jsem byl trošku v rozpacích, protože to nehrálo bůh ví jak dobře. Pak jsem ale sehnal pořádné profily, naučil jsem se s tím a teď to hraje neskutečně.
Takže by možná chtělo mít KPA doma po delší dobu a trošku se s tím naučit. Pak bych vynášel soudy.
Pokud jsi jej ale měl měsíc, či dva doma a aktivně na to hrál a uzpůsobil si to dle chuti, určitě to znáš tam a zpátky a nehrál jsi na to někde s Jardou na zkušebně půl hodinky. Pak beru pár mých řádků výše zpět.

Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
NSWC

Příspěvek od NSWC »

Já mám pocit , že @torst na KPA nikdy nehrál. Ale možná se pletu.!!!

truemetalman

Příspěvek od truemetalman »

mam dojem ze torst nema zkusenost skoro s nicim a jen tu zbytecne hani kemper...tohle vlakno je prakticky k nicemu...na fb strance kemper cz je to jina liga
Peavey 6505 plus combo, Bugera V22, Marshall Code 25, Schecter Blackjack SD blackout, Epiphone Slash, Jackson Warrior, Jay Turser tele, electroacoustic Pasadena, Digitech Whammy IV, Digitech Reverb, Vox Satchurator, Metalmuff, bicí Alesis DM6, midi keyboard, etc.
truemetalman

Příspěvek od truemetalman »

musim podekovat nswc, ktery mi nevahal pomoct a 2 h jsme po telefonu ladili Kemper a hraje to jako krava
Peavey 6505 plus combo, Bugera V22, Marshall Code 25, Schecter Blackjack SD blackout, Epiphone Slash, Jackson Warrior, Jay Turser tele, electroacoustic Pasadena, Digitech Whammy IV, Digitech Reverb, Vox Satchurator, Metalmuff, bicí Alesis DM6, midi keyboard, etc.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

truemetalman píše:mam dojem ze torst nema zkusenost skoro s nicim a jen tu zbytecne hani kemper...tohle vlakno je prakticky k nicemu...na fb strance kemper cz je to jina liga
Nikdo nemá povinnost do tohoto vlákna nutně chodit, stejně jako zde hájit jen jeden pól názorového spektra. Toto je diskuzní fórum se svobodou projevu. Fanouškovské stránky viz. onen FB a jistě i spoustu dalších cizojazyčných.
NSWC

Příspěvek od NSWC »

Čistě teoreticky.
Rozhoduju se o tom , že si Kemper koupím.
Najdu si zdejší téma. A jaké dostanu info!
Kolik užitečných info. sem dáváte ?
Ano nemusíme sem chodit. Já jsem se vždy snažil nějak pomoct. Samozřejmě nejsem jako majitel KPA tak nezaujatý , ale myslí že zas tak na krev to nebereme.

Vždyť není problém napsat.

Hrál jsem na to a nebralo mě to a proč.
Ale jako všeobecně hodnotit něco o čem nic nevím, protože to nemám vyzkoušené, tak to je špatný.
No ale když mám někdo 2222 postů ve všech kategoriích na fóru, tak je to asi odbornik, že to ani že nemusí zkoušet.

filo01

Příspěvek od filo01 »

NSWC: Kempera nemám a nikdy mít nebudu, ale mistní vlákno si rád přečtu. Myslím, že i nezúčastněný se po pár příspěvcích zorientuje a zjistí, které příspěvky jsou pro něho relevantní a které ne. Názory a postřehy majitelů vítám všemi deseti, bez nich to jen klouže po povrchu.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
torst

Příspěvek od torst »

Ono to tady trochu narušuje ten internetovej standard : Že se na jednom místě sdružují pouze lidi se stejným názorem, ve kterém se navzájem utvrzují a pochyby se nepřipouští. Proto také doporučuji raději tu fanouškovskou stránku na FB, kde k podobným nežádoucím jevům pravděpodobně nedochází.
P.S. : Na Kempera jsem nikdy nehrál.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

NSWC - chápu tvůj úhel pohledu, ale ty zase pochop, že toto není support forum, je to diskuzní fórum, kde se vyjadřují mimo jiné i názory a to z různých úhlů pohledu. Nikdo tu snad nezpochybní, že KPA napodobí zvuk vzoru velmi přesně, a pokud některá nastavení zní divně, pak je to spíše nevhodně použitým profilem. To, že třeba knoby pro daný profil nezabírají totožně, jako u originálu je podle mě dobře. Aspoň je to důvod pro detailisty koupit si ten originál a výrobci aspoň budou mít na chleba :).
V dnešní době zahlcenosti informacemi stačí v případě potřeby vyhledat jiný zdroj, pokud tě tento stávající zklame. Co je nějaké malé české diskuzní fórum oproti třeba YouTubu, který je pro nás muzikanty IMHO nejčastějším zdrojem multimediálních informací, kde je možné vše potřebné i vidět a slyšet.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Pravda. Ovšem, pokud jsem na něco nehrál, nevyjadřuju se k tomu a nedělám soudy. Ale asi jsem jen divný.
A nebojte se, že nedochází k probírání nedostatků Kempera na FB skupině. Prostě tam akorát nemeleme domněnky a moudra když jsme na to nehráli. Když se mi osobně něco nelíbí, je mi fuk, že na to hraju. Prostě je to na nic a normálně to řeknu. Ale až když na to hraju. To je podstata věci. Dvacet stránek hypotéz chlapa, co na to v životě nehrál ani na zkušebně, natož živě jsou k hovnu.

Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“