Reproduktory

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
microhrnek

Reproduktory

Příspěvek od microhrnek »

Zdarec,nevim jestly to patri sem nebo spis do kategorie s aparaturou ale myslim ze je to taky hardware,nebo aspon prislusenstvi :lol: tak k otazce,nejspis budu brzo potrebovat novy reprak,nebo repraky,tak bych chtel vedet jestly mám radsi poridit 1x12 nebo 2x12 na vic nemam zatim prachy,v cem jsou rozdili a co je lepsi? z mojeho hlediska bych spis bral jeden reprak protoze mam uz takovy box a nebyla by zadna prace...no ale to hlavni,znacka? asi vseci by mi doporucili celestion,nekdo koho jsem se ptal tak i Eminence,co jsem se koukal tak podle parametru by ty eminence mely byt lepsi a jsou levnejsi,tak nevim jeslty jsou ale kvalitni :P no ale zase na druhou stranu myslim ze celestion je asi jistota ale taky tam uz je nejakej priplatek za znacku,je to muj nazor ale vetsinou to uz tak u znacek byva,at je to s cim koliv...tak bych chtel radu ,já se v tom houby vyznam ale myslim ze nejrozumnejsi je se proste zeptat nez jit do neceho naslepo,tak se omlouvam za sloh a dik za odpovedi :)
Kytara:Ibanez
Zesilovače: Blackheart BH5
Sinfected

Příspěvek od Sinfected »

Eminence jsou kvalitou podle meho plne srovnatelny s Celestion, maji ale taky ruzne modely a hrajou jinak - musis si vybírat. S tema co mam (Legend) jsem naprosto spokojeny. Na druhou stranu vetsna znamejsich hracu uprednostnuje Celestion, ale jsou to vetsinou ty hodne drahy modely.
Live out HeartCore & Loud! Love is a VERB
kapela: SequelOfDecay.wz.cz
Cort EVL Z4, Guyatone Flip Valve Metal Monster, Kodiac BSM 60, samodomobox 2x50W Eminence Legend
microhrnek

premyslel jsem ze bych si vzal 2x Celestion Seventy 80 ale budu muset jeste sehnat na to box,nebo bych si vzal nejaky 100-150w repro do toho mojeho boxu :P to mozna toho Eminence nejaky :wink:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

taky mám seventy80. ty eminence spíš do otevřenýho boxu. Budou takový brutálnější. SEventy 80 sou prej taky i proti V30 ostřejší.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
microhrnek

Nejaky repraky musim poresit pac ten co mam je v dezolatnim stavu a ani nevim co je to zač :P ale na doma my bude stacit pokud nesezenem ted zkusebnu,ale zatim nevim teda jestly ten jeden nebo radsi dva pac sem se jeste nedozvedel jako jsou plusy a mínusy :)
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kdybys chtel levne reseni, ktere by ale melo byt docela kvalitni, tak se nabizi tohle:
http://www.thomann.de/gb/harley_benton_g212_vintage.htm
na instrumentu jsem o nem cetl docela kvalitni ohlasy. ten box stoji skoro tolik jako samotny repraky.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
microhrnek

wau to za ty prachy vypada celkem brutalne,o tom budu premyslet,to by se urco hodilo koupit,dikes za typ :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“