Anketa - Používáte Tapatalk? Fórum v mobilu.
Anketa - Používáte Tapatalk? Fórum v mobilu.
Ahoj,
možná znáte aplikaci Tapatalk. Jedná se o verzi fóra, kterou můžete používat v mobilu. Je to potom takový "Facebook", poměrně přehledný a jednoduchý. Včetně notifikací. Více informací najdete na https://www.tapatalk.com/tapatalk_mobile. Zatím je na našem hudebním fóru implementovaná verze zdarma. Uvažujeme o tom, že bychom platili předplatné a zvýšili tak komfort omezením reklamy. Nyní sondujeme jaký by byl o tuto věc zájem. Prosím hlasujte v anketě. Díky za spolupráci.
možná znáte aplikaci Tapatalk. Jedná se o verzi fóra, kterou můžete používat v mobilu. Je to potom takový "Facebook", poměrně přehledný a jednoduchý. Včetně notifikací. Více informací najdete na https://www.tapatalk.com/tapatalk_mobile. Zatím je na našem hudebním fóru implementovaná verze zdarma. Uvažujeme o tom, že bychom platili předplatné a zvýšili tak komfort omezením reklamy. Nyní sondujeme jaký by byl o tuto věc zájem. Prosím hlasujte v anketě. Díky za spolupráci.
- Přílohy
-
- 12.png (130.55 KiB) Zobrazeno 7550 x
-
- 14.png (129.49 KiB) Zobrazeno 7550 x
-
- 17.png (311.58 KiB) Zobrazeno 7550 x
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Používáte Tapatalk? Fórum v mobilu.
S novou verzí a responzivní šablonou už (pro mě) Tapatalk není. Jasně, má to víc funkcí než klasický web, ale mě to takhle stačí 
Hraju na kytary a mašinky
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já to nikdy nepoužíval a vzhledem ke spíše moderátorským aktivitám na fóru (přesouvání, slučování, atd.) si nejsem jist, zda by mi to tuto práci dovolilo (předpokládám, že je to spíše jen na čtení a přispívání). Nicméně, pokud by to pro mě fungovalo jako takový rychlý náhled (rychlejší než přes prohlížeč) nových příspěvků, možná bych užívání zvážil a v až v případě potřeby se "přepnul" do prohlížeče.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm - já to na pár fór zkusil, ale nějak mi to k srdci nepřirostlo, takže já do diskusí (veškerých) lezu prostě "po staru", čili přes web. Za mě tedy není potřeba v téhle rovině vynakládat větší invenci.
P.
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pavlii, nezapomeň tento názor zaznačit nahoře do ankety.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahh - dík za upozornění, anketu jsem vyloženě přehlídl...
P.
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Opravuji svůj hlas v ankatě na možnost, že to nevyužiji. Zkusmo jsem si to nainstaloval a přijde mi to celkem zmatečné (stejně jako Facebook
). Takže radši budu využívat fórum přímo v prohlížeči.
Já jsem se chvíli Tapatalk snažil používal a nezvykl jsem si.
Též nemám zájem. Mobil mám už tak při každém připojení k síti zahlcený spoustou aktualizací. Provoz Fóra na mobilu v prohlížeči mi přijde dostatečně komfortní, tedy až na potřebu neustále zoomovat - hlavně kvůli silné krátkozrakosti kombinované s plíživě se dostavující stařeckou slepotou.
Tuto aplikaci neznám a nepoužívám.
BaCHBGS TRAR burned, YAMAHA RGX 420DZII
JAY TURSER JT-30-MRD (pro děti)
Roland CUBE-20GX, Roland Micro CUBE GX Black
Boss ME-25, Vox amPlug 2 Classic Rock, iRig HD2
Epiphone Acoustic PR-100/VS
JAY TURSER JT-30-MRD (pro děti)
Roland CUBE-20GX, Roland Micro CUBE GX Black
Boss ME-25, Vox amPlug 2 Classic Rock, iRig HD2
Epiphone Acoustic PR-100/VS
Tapatalk je fajn, avšak nepotřebuji jej.
Tapatalk používám již dlouhou dobu a to prakticky jen na hudebniforum. S dnešním přechodem na novou verzi fóra zkouším na mobilu responzivní verzi. Napíšu některé zkušenosti:
- Tapatalk nepodporuje tagy "resize". Pokud uživatel fóra použije resize u obrázku, v tapatalku se obrázek nezobrazí. Kolikrát jsem si říkal, proč se někdo chlubí, že si něco koupil a přitom nenapsal co a pak jsem časem zjistil, že není vidět obrázek

- Naopak co je super a chybí mi to na fóru je možnost rovnou přejít na první nepřečtený příspěvek. Tedy zobrazím si téma, kde jsou nové příspěvky a okno se mi otevře rovnou na prvním, který jsem nečetl. Na fóru musím hledat, kde začínají nové příspěvky
- Další výhodou je, pokud člověk čte více fór, má je všechny pohromadě. Je to pohodlné. Já čtu ale jen dvě, takže žádná extra výhoda
- Tapatalk se neustále vyvíjí a dle mého spíše k horšímu. Asi se z toho opravdu snaží udělat něco na způsob soc. sítě. Používám to tak, že chodím prakticky jen do záložky nepřečteno, kde hezky vidím nové příspěvky. Žádné další funkce nepoužívám a především notifikace mám vypnuté. I tak jsem tu pečený vařený
- S novou verzí fóra se také vyřešil problém, že jsem musel číst fórum na ležato
Harley Benton Fusion-II HSH, Cort m200, Mooer ge150, jbl flip 3, Lexicon alpha
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Ahoj, tak jsem to ze zvědavosti zkusil nainstalovat a hned jsem ho zas rychle zrušil 
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.
Používám a docela rád, ale s přechodem na nové php viz. zde: viewtopic.php?f=10&t=23499&start=100#p742198
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Taky ho pouzivam a po prechodu fora na novou verzi mam stejny problem jako Jastud.
Hraju výhradně na šrot.