Naprosto nerozporuju fakt, že když už se podobná věc pochroumá, že servis bude zážitkový.
Ovšem to, že někdo popíše anabázi jednoho zesiku, neznamená nic obecného. Pochroumat se může kdejaká spotřební elektronika, kytarové aparáty nevyjímaje. Dneska má pomalu každá větší značka v porfoliu podobné levnější lampáče, jejichž případná náchylnost k poruchám bude nemlich stejná jako u L6 DT. A hodně lidí na to hraje. Proto upozorňuju, že "prýporuchovost" lze strašně snadno navěsit na jakýkoli produkt. Za svoji "uměleckou kariéru" regionálního nýmanda už jsem kolem sebe zažil pochroumané "pořádné a poctivé" aparáty, takže jsem na stigma "prýporuchovosti" trochu citlivý.

Mimoto v podstatě naznačuješ, že se lidi DT zbavovali v jedné vlně, protože se báli poruch, či to měli dokonce rozbité - nebo jak jsi to myslel?

Já mám zase pocit, že nedávno byla vlna, ve které se lidi zbavovali Digitech Trio. Pro mě osobně je to dementní krám k ničemu

, ale jinak je asi jasné, že ta věc prostě jenom náhodou omrzela víc lidí najednou.
A konkrétně ze života:
Můj známý hraje v nějaké plesovce/zábavovce (takže narozdíl od mojí kapely nesmyslně často

) a má už cca 4 roky DT50, který tehdy koupil už z druhé ruky a za tu dobu dal jen přelampovat koncák - jinak vše ok, na závady si nestěžuje - snad jen remcá, že je to velký a těžký zesik.

Zahrál jsem si na to u něj, když to koupil a na rovinu - když jsem viděl L6, byl jsem hodně skeptický. Ale hraje to dobře, pocit šméčka se nedostavil. Má k tomu mulťák POD HD, který se zesikem komunikuje jedním XLR kabelem a jím celou mašinu ovládá, říkal něco o tom, že POD HD a ten zesik mají úplně identický engin těch preampů. Musel jsem pak uznat, že to je luxusně vymyšlené.
Takže pokud je dotyčný DT25 v cajku, tak za pos*aných 9 litrů to může být pro ledaskoho super hračka, co může X let odvádět spoustu práce. A že se může pochroumat? Ano, může. Že servis by byl vopruz, při smůle dokonce nemožný? Ano, byl.