Četl jsem na stránkách EGC to, že oni právě umí krk a tělo od sebe odizolovat, což jim nabízí nové možnosti z hlediska konstrukce těch jejich hliníkových kytar, nebo krků. Píšou k tomu toto:
K čtení zde: http://www.electricalguitarcompany.com/faq/EGC website FAQ píše: Why are your instruments made out of aluminum?
Aluminum rings out in a unique way. It has a kind of natural chorus to it. For as many highs aluminum adds, it adds as many lows and mids. We do offer wood and acrylic as body material choices because we developed a way to isolate the instrument bodies from the necks, which gives all the aluminum sound without an all aluminum design.
A to jejich kytary zní fakt dobře
Jen dodatek: Tímto to nechci nějak zpochybňovat. Já mám obecně za to, že spojení krku a těla pro přenos vibrací důležitý je. Sám jsem vybrousil od sraček lože krku na všech svých šroubovaných kytaraách a vždy to ve výsledku bylo pro dobro věci = znělo to potom lépe (jasně, a nebo mi to tak přišlo, nicméně rozhodně to nebylo nikdy horší). Spíš mi toto od EGC přišlo zajímavé a jsem zvědav co na to řeknete vy.