Cry Baby GCB-95
Pravidla fóra
Re: Cry Baby GCB-95
Nechápu proč lidi tahají anonymní diskuze do osobní roviny, tak opět ustoupím. Nahrávka současné (6 let staré) produkce je na stole, ať každý sám posoudí. Lepší jednou slyšet než 100x číst ...
protože odmítáš pochopit, že tvuj jeden konkretni pripad nemusí být obecně platné pravidlo,
zvlášť když dalších pět lidí napíše že jejich osobní zkušenost je přesně opačná.
Do osobní roviny, urážek a zesměšňování jsi to eskaloval ty, tak nefňukej.
zvlášť když dalších pět lidí napíše že jejich osobní zkušenost je přesně opačná.
Do osobní roviny, urážek a zesměšňování jsi to eskaloval ty, tak nefňukej.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Faktem je, že nahrát to nemůžu a mým kecům nikdo nemusí věřit.
Což je jenom dobře. 
| Cruel YT | Cruel sptf
Od doby, kdy bypass dělají propojením vstupu s výstupem natvrdo drátem, je to obecně platné pravidlo. Staré kusy s plnotučným buferem se zřejmě chovaly tak jak popisujete, ale to už je kus historie, doba jde kupředu, ale špatná pověst zůstává, protože problém neodstranili úplně.hyenik píše: 15.02.2018 15:46 protože odmítáš pochopit, že tvuj jeden konkretni pripad nemusí být obecně platné pravidlo,
Já se ti to snad pokusim ve zkušebně natočit. Na záznam tohohle bude stačit i Jabkofoun (což myslím, že samo o sobě je vypovídající).. A možné vysvětlení, teda co jsem teď dočetl, oni to zapojení bufferu a použitý přepínač taky dost měnili. Kokneš dovnitř co máš za revizi a za switch?
Zdroj tu: http://stinkfoot.se/archives/546
Zdroj tu: http://stinkfoot.se/archives/546
Na PCB mám psáno (pokud to z té staré fotky správně čtu) 10-04-2007 REV I.
Natoč a pošli svůj kód, třeba příjdeme na to, který je ten zlomový rok.
Natoč a pošli svůj kód, třeba příjdeme na to, který je ten zlomový rok.
tak super, konecne jsme to posunuli do konstruktivni roviny.simiruz píše: 16.02.2018 8:48 Od doby, kdy bypass dělají propojením vstupu s výstupem natvrdo drátem, je to obecně platné pravidlo. Staré kusy s plnotučným buferem se zřejmě chovaly tak jak popisujete, ale to už je kus historie, doba jde kupředu, ale špatná pověst zůstává, protože problém neodstranili úplně.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
Nechápu, proč řešíte takovou prkotinu, když mě nevyhovuje bufer, tak ho prostě přemostím a nahradím dpdt přepínačem ( cena kolem 100kč) nebo 3pdt s LEDkou ( za slušný kolem 150kč), práce na 10 minut.