Chybí vám v tomto e-shopu něco?

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

jirxis píše:fajn dik za odpoved tak ja pockam :) a nevis (kdyz nemam internetovy bankovnictvi) esi to de normalne udelat tak ze pridu do banky a reknu chci prevyst ze svyho uctu xKč na tenhle ucet, tak esi to takle jde udelat? Ja tydle prevody moc casto nedelamm tk proto se ptam takle blbe :D dik
Osobni zkusenost nemam, ale vetsinou se identifikace platby dela pres variabilni symbol a ten muzes i pri vlozeni penez na ucet uvest, takze by nemel byt problem.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

vic frajerinek jako signovany trsatka a podobny blbosti... hehe... no pak mi vadi jak vsechno ovlada stagg...
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

to mi taky vadí. Kytara za 3 000 v 16-ti různých barevných variantách a kloudná kytara na objednání. Ale to je v ČR klasika.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

Saul píše:to mi taky vadí. Kytara za 3 000 v 16-ti různých barevných variantách a kloudná kytara na objednání. Ale to je v ČR klasika.
presne tak... ty staggy by se mely zakazat nebo omezit je to totalne nepokryty plejtvani dreva, coz je v posledni dobe dost diskutovany tema... a sakra kdyz du do kramu tak si tam du zahrat na gibsny a takovy poradny kytary... no a ty tam bud nejsou nebo sou totalne rozladeny a rozjebany...
proste vedeni kytar.cz chybi trocha citu k nastrojum...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jack/J píše:
Saul píše:to mi taky vadí. Kytara za 3 000 v 16-ti různých barevných variantách a kloudná kytara na objednání. Ale to je v ČR klasika.
presne tak... ty staggy by se mely zakazat nebo omezit je to totalne nepokryty plejtvani dreva, coz je v posledni dobe dost diskutovany tema... a sakra kdyz du do kramu tak si tam du zahrat na gibsny a takovy poradny kytary... no a ty tam bud nejsou nebo sou totalne rozladeny a rozjebany...
Vís, ale ty nemáš chodit do krámu, aby sis zahrál na Gibsony. Ty si tam máš jít tu kytaru koupit. To, že si tam na ni zahraješ je součástí jakýchsi služeb zákazníkům. Ale kolik by sis koupil těch Gibsonů? Pochybuju, že aspoň jeden... Takže pochop, že jim se nevyplatí mít na prodejně kytaru za 50 000, aby na ni hráli lidi, kteří si pak koupí trsátko...

Příspěvek od Cita »

vadi mi moc ze tu nejsou Cortky... je na ne velka chvala a muzu rict ze sou fakt dobry, pro mne jako do zacatku perfektni... ;)

a s nazorem na stagy souhlasim... urcite by hodne lidi take uvitalo hudebni ukazky u lepsich kytar a jinyh znacek... moc sem jich nenasel a kdyz tak vetsinou u staggu... :(
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Více levnejsich komb .. chci rict , ze kdyz se divam na netu nevydim zadne vyhodne kombo , ale jak jsem prisel do hudebnin tak jsem jeste usetril a jeste sem dostal vic nez jsem chtel ..
noc33

Příspěvek od noc33 »

No víc efektů, např z.vex dělá hodně zajímavý věci, něco mají u thomanna.Je mrtě firem, co se sem nedostane, třeba i artec, celkem levný a vypadá to zajímavě.
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

Nesst píše:
Jack/J píše:
Ale kolik by sis koupil těch Gibsonů?
zadnej gibson bych si nekoupil uz jenom proto, ze mam radsi fender :lol:
ale chtel sem rict ze nikdo na ty levny sunky neni zvedavej..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Z hlediska poptávky je pochopitelné, že se nabízejí spíš levnější věci než drahé (rozuměj Stagg a ne Gibson). Nebudu tady vysvětlovat obchodní strategii ale ber to jako fakt, který má pro obchodníka smysl...

Ad výrobci - ano, kopa se jich sem nedostane. je to škoda, ale holt s tím nic nenaděláte/me...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
noc33

Příspěvek od noc33 »

No Jacku, nejsi zvědavý na levné kytary typu stagg, tak na co chceš gibsony, když je stejně nebudeš kupovat?
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

gibson byl jen priklad.... sakra nedelej ze mi nerozumis... pretlumocim ti to jako pro debila:
chtel jsem rict, ze kdyz si jakykoliv clovek se zamerem koupit si kytaru vyrazi do kytaroveho obchodu, mel by mit moznost vyzkouset si same kvalitni nastroje, ze kterych si vybere jeden, ktery si posleze koupi a ne, jak je to zde, vyzkouset si jak zni rozladeny a neserizeny Stagg.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Třeba takhle: Heslo Hudy Sportu je: "Nabízíme našim zákazníkům to, co bychom si koupili mi." To by mohly zavést i kytary...vycházet by mohly ze zkušeností zaměstnanců, případně Modů :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak nemyslím si, že ten obchod má špatnej sortiment. Ano, je tam kopa staggů, ale taky kopa ibanezů, fenderů, framusů, jacksonek, nějaký esp-ltd., epin jak naděláno, yamahy, squiery, pár B.C. Richů, najde se tam Washburn nebo Godin... neviděl bych to tak tragicky...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
noc33

Příspěvek od noc33 »

Debila si odpusť , nebudu se k tobě vyjadřovat, ale týpci jako ty, co lezou jen očumovat a potom píší, že nechtějí nic levného..., trh si to žádá, tak to tam mají a jestli ses dobře díval, mají tam i spousty jiných kytar, fendery i gibsony.Tak jdi a kup si.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Joey píše:Třeba takhle: Heslo Hudy Sportu je: "Nabízíme našim zákazníkům to, co bychom si koupili mi."
Tahle obchodní taktika jim asi moc nevydělává, když si najímají negramotné lidi k vymýšlení mot.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Saul píše:
Joey píše:Třeba takhle: Heslo Hudy Sportu je: "Nabízíme našim zákazníkům to, co bychom si koupili mi."
Tahle obchodní taktika jim asi moc nevydělává, když si najímají negramotné lidi k vymýšlení mot.
Co to meleš?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Myslel tim to měkký "i" ve slově my :P :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:Myslel tim to měkký "i" ve slově my :P :P
Kuram to sem si nevšim dík :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Panove, klidek. Absence Cortu mozna neni vina vedeni kytary.cz, mozna je, kdzy vam tam chybi, tak dejte request a uvidite. Jestli Corty mit nebudou, tak holt kupujte jinde, mame tu dost konkurenceschopnych obchodu. Co se tyce prodeje Staggu: ver tomu, ze i Staggy si spousta lidi koupi (koukni se na bazar), spousta lidi bud nevi, ze to jsou shity, nebo proste na nic lepsiho nemaji penize (nechcou nic z bazaru atd.). Pro tyhle lidi je skoro jedina moznost Stagg za 3,5K, takze to koupi a nakej ten patek jim to treba slouzi. Uvedom si, ze kdyby nemeli v nabidce Stagg, tak zas prijde jinej kverulant, kterej rekne, ze tam maji samy drahoty a ze chce levnou kytaru, tak at tam daji ty Staggy, protoze stoji polovinu toho, co Ybanes a Gypson. A ohledne toho, co maji na prodejne - vsad se, ze kdyby tam meli 40 Gibsonek a 3 Staggy, tak by meli mnohem mensi trzby...
P.S.: rozladeny a spatne nastaveny byvaji i mnohem lepsi kytary nez Stagg.
P.S.2: Prestante si nadavat do debilu.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „E-shop Kytary.cz“