Metalová píseň pro začátečníky
Pravidla fóra
Re: Metalová píseň pro začátečníky
Já vím, že jsem sám říkal, že moderní metal nechci, ale napadlo Devil in I od Slipknotů.
Ta mi přijde dost na pohodu, ale je tu problém, že já neumím takovýto rychlý kmitání trsátkem(viz Creep).
Jinak moje nejoblíbenější písnička je Wicker Man od Iron Maiden.
Ta mi přijde dost na pohodu, ale je tu problém, že já neumím takovýto rychlý kmitání trsátkem(viz Creep).
Jinak moje nejoblíbenější písnička je Wicker Man od Iron Maiden.
Takový to rychlý kmitání trsátkem je alternative picking 
Problém je ale v ladění, hrajou to v dropu B, že?
Taky mě baví Rainbow in the dark (bez sóla-to nezahraju).
Problém je ale v ladění, hrajou to v dropu B, že?
Taky mě baví Rainbow in the dark (bez sóla-to nezahraju).
Ladění je drop A, s tím nemám problém.
A to máš jednu kytaru? Ono takový to rychlý skákání z ladění do ladění není moc dobrý pro krk, kterej se pořád ohybá...
Ty Maideny nehraju, ale líbí se mi to.
Takže máš kytaru standartně laděnou do dropu A? LOL
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Tomu krku je to naprosto jedno, skacu z ladeni do ladeni uz nekolik let na stejny kytare. Krku nic neni.-Ondřej- píše:A to máš jednu kytaru? Ono takový to rychlý skákání z ladění do ladění není moc dobrý pro krk, kterej se pořád ohybá...

Je asi jasný, že když máš standard E ladění, a pak skočíš do dropu A, tak cca po týdnu můžeš pozorovat značné změny-dřevo pracuje. (Ok, když si to podladíš na hodinu tak se nic neděje)...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jake "znacne zmeny" ? Se me odsroubuje krk a utece? Si pamatuju tady topic kdy nekdo resil jestli ma menit struny na kytare po jedne nebo naraz, aby to neublizilo krku kytary... co si lidi navymysleji.
Disasterpiece píše:Jake "znacne zmeny" ? Se me odsroubuje krk a utece? Si pamatuju tady topic kdy nekdo resil jestli ma menit struny na kytare po jedne nebo naraz, aby to neublizilo krku kytary... co si lidi navymysleji.
Rozhodně nechci být OT,ale když budeš měnit struny po jedné,tak krk drží stále stejně!
Sorry,ale to je fakt!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, je to stejny fakt jako ze pivo je dobre. Nicmene rec je o necem jinym.
Ano,ale s tím jsi začal ty!Disasterpiece píše:Presne tak, je to stejny fakt jako ze pivo je dobre. Nicmene rec je o necem jinym.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ano, upozornil jsem na nepresnou informaci kterou Ondrej povazuje za pravdivou. Ty jsi reagoval na neco uplne jineho kde jsem s tebou souhlasil.
Zdravím, za mě určitě For Whom the bell tolls. To není vůbec těžký song. Co si pamatuju, tak jsem se v začátcích učil celou Nothing else matters a od Iron Maiden není těžká Flight of Icarus.