razor digital delay
Pravidla fóra
razor digital delay
ahoj, potřebuji pomoci mám modulační efekt razzor digital delay, hrál bez problémů, mám k němu adaptér, ale nedávno z ničeho nic přestal hrát
abych to ujasnil efekt mám zapojený ve smyčce na kombu, ale po zapnutí se brutálně ztiší celé kombo, na skoro neslyšitelnou úroveň
po vypnutí efektu jede zase všechno v pohodě 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: razor digital delay
Ahoj. A jak konkrétně takto na dálku potřebuješ pomoci? Pokud není problém v adaptéru nebo kabelech (prohozen vstup/výstup), tak je efekt pokažený. Pokud jej potřebuješ opravit, tak ti tu možná bude někdo schopen doporučit opraváře, pokud uvedeš odkud jsi. Ale obávám se, že digitální zařízení se opravují v dnešní době tak, že se koupí jednoduše nové, protože to je kolikrát levnější.
PS: delay není modulační efekt, to jsou chorusy, flangery, phasery, atd.
PS: delay není modulační efekt, to jsou chorusy, flangery, phasery, atd.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nezůstala uvnitř baterka? Je možné že se vybila a u když jedeš na adaptér, tak efekt stále jede z baterky.
Hraju na kytary a mašinky
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Většinou bych čekal opačné fungování. Když se jede z adaptéru, baterie se odpojí. Aspoň tak by to mělo správně fungovat. U pedálů, které jsem měl možnost rozkuchat a kouknout do střev, to tak bylo. Závisí ale samozřejmě na výrobci, zda to takto na napájecím konektoru drátuje a zda vůbec takový typ konektoru (s rozpojovacím kontaktem) používá.
Ale to je asi již OT, jen taková technická vsuvka.
Ale to je asi již OT, jen taková technická vsuvka.
baterka uvnitř není, když jsem si pořídil adaptér, tak jsem jí hned odpojil
Umel bys dodat schema nebo aspon poradne foto obou stran plosnaku + pripojeneho příslušenství a napsat odkud jsi? Predpokladam ze v zaruce neni
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
dobře, můžu to zkusit rozšroubovat a nafotit , mám právě jen tenhle jeden afekt + 2 propojovací kabely do smyčky, v záruce není je koupený na bazaru, Vysočina