A ono to drží? Se vším, co jsem měl od Patexu se prakticky nedalo dělat. A nejhorší průser byl, když sem si řekl, že tedy vyzkouším nějaké jiné lepidlo a koupil jsem si bílé lepidlo na dřevo od ceys... Chtěl jsem s tím lepit krk k patce. To si ta kytara opravdu nezasloužila. Nestačil jsem ani sáhnout pro svěrky a bylo tvrdé... takže obrousit a znovu, tentokrát jsem si vše připravil a jenom máznul a sevřel. Ani náhodou... druhý den mi krk zůstal v ruce při natahování strun. Tak sem vzal herkules, druhý den natáhl struny a zjistil jsem, že jsem to tak měl udělat hned. Nevím, jestli s tím někdo lepí, ale jestli jo, tak ho lituju.jeleniste píše: já ma jakýsi rychleschnoucí vod patexu, na takový ty skříňky montovaný atp.
Ale jinak máš pravdu, hodně těch disperzí vypadá stejně a nepřekvapilo by mě, kdyby se všechny vyráběly v jedný továrně a jenom lily do jiných nádob...
To musí být super práceJ.J. píše:tomtéž přípravku dolepíš zadní desku a kytara drží v kuse i s krkem, s nímž už ovšem potom nehneš.
Já mám nejraději, když se na kytaře dá doladit i výška/sklon krku, případně při opravě rozebrat, nebo krk celkem jednoduše vyměnit, pokud to není na úkor zvuku. A taky se tím zmenšuje riziko, že to udělám špatně. Pro mé účely vyšel nejlíp šroubovaný na hranol .