Floyd Rose ladění
Pravidla fóra
Re: Floyd Rose ladění
prodávají se speciální hadičky, které se zasouvají do těch pružin. A já mezi ně, resp. mezi péro a tělo láduju cigaretové filtry. Mám jich doma pytel, klidně pár pošlu. Nebo koupíš v trafice, ale ne slim, normální. Filtry mi fungujou 100%.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Děkuju za radu i za ochotu, filtry netřeba posílat, klidně si koupím.
| Cruel YT | Cruel sptf
nesmí ten molitan bejt vyráběnej v Číně !! Takovej žere SUSTAJN a hlavně DDYYNNAAMMIIKKUU !!!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Mám nainstalovaný Mag-Lok.
https://www.super-vee.com/mag-lok-101/
Dělá to, co má dělat a mám pocit, že to dělá dobře. Ale nemám s čím porovnat, jiný stabilizer jsem nezkusil.
S tremolem jdou dělat všechny běžné srandičky, samozřejmě až na jednu - takové to VRRRRRRRRR, když se klepne do páky - toto stabilizer bohužel taky "podrží".
Ale to si zahraju na jiné kytaře.
Instalace je triviální.
https://www.super-vee.com/mag-lok-101/
Dělá to, co má dělat a mám pocit, že to dělá dobře. Ale nemám s čím porovnat, jiný stabilizer jsem nezkusil.
S tremolem jdou dělat všechny běžné srandičky, samozřejmě až na jednu - takové to VRRRRRRRRR, když se klepne do páky - toto stabilizer bohužel taky "podrží".
Instalace je triviální.
| Cruel YT | Cruel sptf
Jsem dával na fendery Hipshot tremsetter a taky to fungovalo skvěle,toto však čeče neznám.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Sel jsem do toho na radu od kamarada, sam bych to mozna ani neresil.
Udajne se to chova prirozeneji, nez ostatni stabilizery.
Ale jak jsem psal - nemam zkusenosti, nedokazu to s nicim porovnat.
Kazdopadne napad je to vyborny, provedeni snad ani nemuze byt jednodussi a mam sklon duverovat jednoduchym vecem.
Udajne se to chova prirozeneji, nez ostatni stabilizery.
Ale jak jsem psal - nemam zkusenosti, nedokazu to s nicim porovnat.
Kazdopadne napad je to vyborny, provedeni snad ani nemuze byt jednodussi a mam sklon duverovat jednoduchym vecem.
| Cruel YT | Cruel sptf