Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
znáte tuhle blbůstku ? : http://pedalboardplanner.com/
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Už to tu někdy v minulosti bylo, ale opakování matka moudrosti. A třeba tam doplnili nějaké efekty.
Omlouvám se místnímu provozovateli, ale třeba se tohle info někomu bude hodit - v Muzikeru teď mají cca 30% slevy na pedalboardy Warvick, resp. Rockboard.
PS: Můj názor je, že se tou slevou přiblížily reálné hodnotě, co se týká kvality.
PS: Můj názor je, že se tou slevou přiblížily reálné hodnotě, co se týká kvality.
| Cruel YT | Cruel sptf
-
arcilucifer
Díky Hendrekovi a jeho kabeláži(díky)jsem dnes začal pracovat na propojování.
Máš to hezky nabouchané.
A takové barevně sladěné.
Teda až na tu podivnou růžovou věc, co vykukuje pod slechama.
Trochu mi to připomnělo, jak náš basák chtěl taky malý pdb a zanedlouho expandoval na podlahu.
Trochu mi to připomnělo, jak náš basák chtěl taky malý pdb a zanedlouho expandoval na podlahu.
| Cruel YT | Cruel sptf
-
arcilucifer
No právě, třeba compresor a další krabičky co mě lákají ..uaa...co teď? 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Větší kufrarcilucifer píše: 6.03.2018 15:01 No právě, třeba compresor a další krabičky co mě lákají ..uaa...co teď?![]()
Hraju na kytary a mašinky
-
arcilucifer
Napadlo mě, že tenhle bude takový základní fuzz/ovedrive a na případné modulace bude potom druhý.rotten77 píše: 9.03.2018 8:52Větší kufrarcilucifer píše: 6.03.2018 15:01 No právě, třeba compresor a další krabičky co mě lákají ..uaa...co teď?![]()
Viz Jak na pedalboardy
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomu bych se vyhnul. Pedalboard beru z velké části jako pohodlí při zapojování - přijdu na pódium, sundám kryt a zapojím do aparátu. Pokud bych musel propojovat dva pedalboardy, už to trochu ztrácí smysl. Pak přidáš kvákadlo a nakonec budeš zapojovat pedalboardy jako samostatné krabičkyarcilucifer píše: 9.03.2018 9:29Napadlo mě, že tenhle bude takový základní fuzz/ovedrive a na případné modulace bude potom druhý.![]()
Hraju na kytary a mašinky
Můj mini pedalboard na silent malá hraní bez komba.
Widara mini switch, Ethos Overdrive TLE, Hotone Liftup,
TC Polytune mini noir, Mooer Radar, Radial Pro D2
Widara mini switch, Ethos Overdrive TLE, Hotone Liftup,
TC Polytune mini noir, Mooer Radar, Radial Pro D2
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A není to nějak moc velké? 
...ani nee
JE tam všechno co potřebuju, switch na elektriku/akustiku, dvoukanálový předzesík s drive boostem, clean boost na sola, ladička, dualni direct... co víc chtít

to dělá ten Ethos, za kvalitu se plati... i prostorem 
premyslel jsem na to je ten AB a DI, stridani kytar to objasnuje.
Dobře vymyšlené, kompaktní a určitě se super zvukem.
premyslel jsem na to je ten AB a DI, stridani kytar to objasnuje.
Dobře vymyšlené, kompaktní a určitě se super zvukem.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, není to přeplácaný zbytečnostma, proto označení mini. Budu v tomto kontextu muset svůj plánovaný "mini" pedalboard přejmenovat na "mikro" ("nano" to nebude, to si představuji tak kolem 3 pedálů, já budu mít 5 mini pedálů + Trio+).
Asi tak ňák (HB SpaceShip 50C):
Asi tak ňák (HB SpaceShip 50C):
vsechno ti jede na baterku? 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
konektory na napájení má poctivě zakresleny 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Trio+ má svůj adaptér a vše ostatní jede z druhého adaptéru od Warwicka 1200 mA. Je to spínaný zdroj a navíc vše na daisychainu, ale nic necvrliká a nebrumí, takže paráda. Asi protože to jsou digitály s větším odběrem.
Ten Green Mile ještě nemám fyzicky, tak doufám, že mi to pak celé nerozhodí (je to analog).
Ten Green Mile ještě nemám fyzicky, tak doufám, že mi to pak celé nerozhodí (je to analog).
Nová verze pedalboardu pro Mesa Express 5x25
Mini switch Widara, TC Polytune mini II (nafotce jeste I), ISP Decimator Gstring II (na fotce jeste I), Analogman BiComp mini,Ibanez TS808 (vintage JRC4558DV chip), Boss CH1 (pink edition, analog), Boss GE7 (black edition, japan), Boss DD3 (japan, big chip), Cusack Tap-A-Whirl (version I), Dr Scientist Reverberator, Electro Harmonix Small Stone (vintage USA), Truetone Pure Tone Buffer, True bypass lišta 7x Smrčka, 8x10v smrčka, Harley Benton Power Plant Junior, Diago Gigman, Picolino mini DI-Box (pro piezo snimac)
Mini switch Widara, TC Polytune mini II (nafotce jeste I), ISP Decimator Gstring II (na fotce jeste I), Analogman BiComp mini,Ibanez TS808 (vintage JRC4558DV chip), Boss CH1 (pink edition, analog), Boss GE7 (black edition, japan), Boss DD3 (japan, big chip), Cusack Tap-A-Whirl (version I), Dr Scientist Reverberator, Electro Harmonix Small Stone (vintage USA), Truetone Pure Tone Buffer, True bypass lišta 7x Smrčka, 8x10v smrčka, Harley Benton Power Plant Junior, Diago Gigman, Picolino mini DI-Box (pro piezo snimac)