Line6 PowerCab

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
filo01

Line6 PowerCab

Příspěvek od filo01 »

The Powercab™ 112 and Powercab 112 Plus are 1x12 active speaker systems that deliver an authentic “amp-in-the-room” playing experience when paired with any modeler, profiler, or even an amp-simulation pedal.
https://line6.com/powercab/

Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
Demilich

Re: Line6 PowerCab

Příspěvek od Demilich »

Však jasně, k těm simulákům je potřeba dát nějaký box, aby to hrálo a šlověk to slyšel, žejo. Musí vlát kalhoty. Nebo počkat, kde jsme? Tam kde jsme byli. Co? Aha. Tak nic.
:-D
A prý se to dá dokonce nazvučit mikrákem, říká týpek v prvním, videu. :lol: To dává naprostý smysl pane, ano.

Demilich over and out.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
filo01

Příspěvek od filo01 »

Na TGP je za necelý den 26 stránek vesměs nadšených komentářů, mě tenhle segment mě naprosto míjí, takže dál nekomentuju ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Šmarja, L6 zase dokázali najít škvírku na trhu a něco do ní vecpat. :)

Vejrám na to naněkolikrát a pro mě jako letitého "impulsáře" a aktivistu hraní s IR: ;)
z jedné strany zajímavý produkt a z druhé strany zbytečný. :) Pro oba pohledy bych měl řadu logických zdůvodnění. :)

Každopádně muzikantského gearu není nikdy dost a progrese a nápady jsou potřeba - a snaha prošlapávat cesty se L6 upřít nedá.
:) Vlastně mi to připadá ze strany firmy jako jeden z jejich mála fairplay obchodních nápadů, protože majitelé "zastaralého" PODu HD můžou přestat uvažovat, jak se ho za pár tisíc zbavit - po pořízení PowerCabu se POD HD nadechne a povýší o 2 levely. ;)
torst

Příspěvek od torst »

* tak roku 2012 v Line6 přišli na to, že by se POD měl zapojovat do něčeho jiného než do comb Valvestate. Gratulace.
* "rovný" box k simulaci je správné řešení, ale jak píše Demilich - snímat mikrofonem? To sotva.
* Největší hrůzu mám z těch simulací repráků. To bude zas "Greenbackovější než Greenback, Alnicovější než Alnico...". Znám.
* od L6 jsem fairplay nečekal a nečekám.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

OT:
Torste, jen pro upřesnění, abysme my ostatní věděli, jak s Tebou nadále komunikovat: Ty letos žiješ v r. 2012?
(promiň, to jsem musel) :) 8)
torst

Příspěvek od torst »

... jasně, myslel jsem 018 ! Dík. Chápu, není to se mnou snadné. Parkinson na postupu. Jinak ale trvale žiju v roce 1987. Takže céčka, disco, Milli Vanili, Jan Cézar, Víťa Vávra, spartakiáda, pětiletka, SSM ..., o tom si vždy rád pokecám.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“