Joey píše:
Mě to těžce připomíná Bílý Talent
český dobrý kapelky...
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Fakt. Mě to tak připadá možná je to divný ale je to takcaroline22 píše:Joey píše:
Mě to těžce připomíná Bílý Talentfakt? tý jo, mě teda vůbec, spíše naopak, podle mě je to teda uplně něco jinčího
já v tom slyším sunshine, což je možná tím že to kay produkoval
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, x-core, the.switch, colp, status preasent, bahrainn, je toho hafec...hardcore guitarist píše:mOC METALOVÉ HUDBY SE TU ASI NEPOSLOUCHÁ ŽE?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
kECuP píše:právě že mi přijde že tu spousta lidí (resp. většina) poslouchá právě metal..hardcore guitarist píše:mOC METALOVÉ HUDBY SE TU ASI NEPOSLOUCHÁ ŽE?
A většina lidí hledá kytary, efekty a komba na Metal, HC atd.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
jestli mysliš ty uplny extremy tak tech asi fakt moc nebude, ae ten tvrdší rok či lehčí metal myslim dooost hodněhardcore guitarist píše:jasně to sou ale takový uživatelé kteří sem píšou vzácně!stáůý hrajou většinou tvrdší rock nebbo nějaký soft metal...je tu málo extrémních hovad
It's only fuckin' rock'n'roll
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to se mi líbí. Ten zpev je dost podobnej tomu talenťáckýmu. Ale baví mě tam basa a kytara... takový pěkně chaotický, ale fakt pěkně. Díky za tip.caroline22 píše:a co říkáte třeba na scissorhands? http://www.myspace.com/scissorhandsarefuckers
Velice dobrou muziku dělá Bílá nemoc. Nejsou to už žádný puberťáci, ale mymu srdci zalahodili. I naživo jsou skvělí.
Pokud hudbu vnímáte o něco víc, než jenom kulisu- vřele doporučuju.
Pak taky Roman Dragoun, fakt klobouk dolů.
Jen mě trochu zklamalo to T-4. Ono když se sejdou tři genialní muzikanti nemusí z nich vycházet třikrát geniáknější muzika.
Prostě čekal jsem víc.
Pokud hudbu vnímáte o něco víc, než jenom kulisu- vřele doporučuju.
Pak taky Roman Dragoun, fakt klobouk dolů.
Jen mě trochu zklamalo to T-4. Ono když se sejdou tři genialní muzikanti nemusí z nich vycházet třikrát geniáknější muzika.
Prostě čekal jsem víc.
KRONIKAŘ
Zapomněl sem se zeptat:
nevíte, jestli je někde k vidění či stažení klip k písni " Kronikář"
od Romana Dragouna, kde učinkuje s Michalem Pavlíčkem?
Je to už docela let, cca 1994-95 co tuhle skvělou věc nahráli.
Šlo to na čt-1 v Dobrým ránu ale je to hrozně let?
Poradíte mi?
nevíte, jestli je někde k vidění či stažení klip k písni " Kronikář"
od Romana Dragouna, kde učinkuje s Michalem Pavlíčkem?
Je to už docela let, cca 1994-95 co tuhle skvělou věc nahráli.
Šlo to na čt-1 v Dobrým ránu ale je to hrozně let?
Poradíte mi?
Přesně jsi řekl moje nejoblíbenější kapely
[/quote]
Moc to neposloucham, ale ota hereš je borec, měli jsme s nima koncert a je s nim fakt sranda...Ještě mam fotku s ním.
Jinak pro mě určitě nejlepší česká kapela jsou the.Switch, Cocote Minute, Bahrainn a taky Atarri teror (hlavně naživo).[/quote]
tak the switch na zivo moc nemusim zpevackovi neni rozumet ani kdyz rika cau do publika... jinak hudba je vpohode
ale cocotte minute asi pro me nejlepsi ceska kapela ...
framikoin: vymazal jsem zbytecnou fotku.
Moc to neposloucham, ale ota hereš je borec, měli jsme s nima koncert a je s nim fakt sranda...Ještě mam fotku s ním.
Jinak pro mě určitě nejlepší česká kapela jsou the.Switch, Cocote Minute, Bahrainn a taky Atarri teror (hlavně naživo).[/quote]
tak the switch na zivo moc nemusim zpevackovi neni rozumet ani kdyz rika cau do publika... jinak hudba je vpohode
framikoin: vymazal jsem zbytecnou fotku.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Moc to neposloucham, ale ota hereš je borec, měli jsme s nima koncert a je s nim fakt sranda...Ještě mam fotku s ním.krejca píše:Přesně jsi řekl moje nejoblíbenější kapely
framikoin: taktez jsem vymazal zbytecnou fotku
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: