multiefekt Boss Me-20
Pravidla fóra
multiefekt Boss Me-20
Uvažuju o koupi nějakýho multiefektu.V hudebninách mi tak nějak doporučili toho Bosse.Máte někdo zkušenost s tímto efektem nebo s touhle značkou ? A ještě jeden dotaz... K tomuto efektu se musí dokoupit adaptér zvlášť.Šlopalo by to i s podomácku vyrobeným zdrojem nebo mají tyhle origoš dodávaný adaptéry nějaký zvláštní specifikace ? A co říkáte na kombinaci multiefektu a komba Roland micro cube ? Dík za odpovědi.
kytara: Cort G260 ; struny: Dean Markley kombo: Roland micro cube ; kabel: Planet Waves
Re: multiefekt Boss Me-20
Tento multak som si skusal na veltrhu Muzika, zhodou okolnosti bol pichnuty prave do toho Rolanda. Skreslenie sa mi vobec nepacilo, pripadalo mi malo dynamicke a bzucive - mozno to bolo prave to kombinaciou s kombom. Modulacne efekty boli fajn. Dalej ma sklamalo, ze ma na vyber iba dlhy a kratky delay (ziaden modulovany alebo simulacia analogu) a iba jeden druh reverbu. Wah pedal som neskusal. Adapter bude fungovat uplne standardny, pozor na spravnu polaritu a dostatocny prud.
Popravde ale neviem, preco ho chces k svojmu Rolandovi. Samotne kombicko ma predsa zabudovane tie iste efekty, dost mozne, ze v uplne rovnakej zvukej kvalite.
Popravde ale neviem, preco ho chces k svojmu Rolandovi. Samotne kombicko ma predsa zabudovane tie iste efekty, dost mozne, ze v uplne rovnakej zvukej kvalite.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Máš pravdu.Ty efekty na kombu jsou docela dobrý,ale bohužel se musí přepínat ručně.A asi sám uznáš,že při hře nebývá moc prostoru,aby člověk mohl lovit "čudlíky" na kombu
Rád bych měl možnost to přepínat pedálama,čož by mi multiefekt umožnil.Chci to hlavně na domácí blbnutí.Proto ten Micro cube 
kytara: Cort G260 ; struny: Dean Markley kombo: Roland micro cube ; kabel: Planet Waves
No to neni moc presne... ME-20 je klasicky efektak, tedy klasicky obycejny overdrive/distortion, zatimco MicroCube ma v sobe kompozitni modelovani COSM a tedy simulaci aparatu. ME-20 je urcena pred kytarovy zesilovac, nikoliv jej simulaci nahradit.Braniik píše:Popravde ale neviem, preco ho chces k svojmu Rolandovi. Samotne kombicko ma predsa zabudovane tie iste efekty, dost mozne, ze v uplne rovnakej zvukej kvalite.
Ano, ja som myslel tie modulacne efekty, mal som to zdoraznit.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Boss Me 20
Zdravím,hledám tu hledám,,ale nenacházím nebo to už je někde v hlubinách fóra..Hledám manuál na ten to stroj,,našel jsem jen na basu v cz...tak pokud by někdo věděl,tak sem hodte odkaz,, děkuji