Chran bůh!!!!O těch epinách mi řekl jeden týpek z lidlmusic ve Zlíně že je to šmejd protože za ty prachy toho moc umí nebo tak sem to aspon pochopil já....já bych osobně řekl že když ta epinách vyměníš snímače tak budou hrát hodně podobně jako PRS i dražší kategorie a zmrdat mě za to můžete jak chcete taky to čekám FUCK OFFframikoin píše:sorry, ale rypnu si, drzel jsi ji v ruce? mozna to neni to nej , ale IMHO aspon na te moji neni zadny pruser snad jen krome tech zminovanych snimacu. ale tak jo, kdyz uz je tady dogma Epi = smejd, tak OK.vikicek píše:Dřív než to udělá někdo jinej, tak ti napíšu že ta Epi je šmejd, a ber nějakou tu Cort
M600 vypadá nejlíp, ale je už trošku dražší než těch 8k no
Epiphone vs. Cort
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
A co umej..?varit veceri..?..pdole me to sg je kvalitni..pokud bych chtel zvoucek jak gibson tak bych tam soupnul snimace co pouzivaj oni a neni zadnej problem..to prohejbani krku je normalni i u gibsonackejch sgcek
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
NE myslel to tak že za málo peněz hodně muziky... to joey: já sem se ho ptal: A epiphony se vám zdají jak? ON:to sou šmejdy,za málo peněz hodně muziky....Martin656 píše:A co umej..?varit veceri..?..pdole me to sg je kvalitni..pokud bych chtel zvoucek jak gibson tak bych tam soupnul snimace co pouzivaj oni a neni zadnej problem..to prohejbani krku je normalni i u gibsonackejch sgcek
Aha tak to sorry, já myslel že jsou spolu jen nějak domluvený a Epi prostě dělá levný kopie Gibsonů a dřív od nich měli nějak dřevo z mexika jestli se nepletu...ale že je to přímo značka Gibsonu, to jsem nevědělframikoin píše: spolecny je to, ze Gibson vlastni Epi.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš to mexiko náhodou od fenderu a sguieru?vikicek píše:Aha tak to sorry, já myslel že jsou spolu jen nějak domluvený a Epi prostě dělá levný kopie Gibsonů a dřív od nich měli nějak dřevo z mexika jestli se nepletu...ale že je to přímo značka Gibsonu, to jsem nevědělframikoin píše: spolecny je to, ze Gibson vlastni Epi.
nn, Squiery myslim nikdy od Fenderu dřevo neměli, ale mam dojem že Epi jo. Možná se zas pletu, kdyžtak mě někdo opravte, díky 
//Aha tak už vim kde jsem si to tak zafixoval
"EPIPHONE uz neni to co byvalo... v 90tych letech si udelali jmeno dobrymi nastroji z mexickych fabrik(nebo kde to bylo) a drevem od Gibsonu, ale dneska uz je to jen obycejna China... a jedou stejnou politiku jako ostatni vyrobci - usetrit kde se da, a vydelat... V podstate je to oproti treba Ibanez mlada znacka... "
Tohle je jeden příspěvek od petrpetera
//Aha tak už vim kde jsem si to tak zafixoval
"EPIPHONE uz neni to co byvalo... v 90tych letech si udelali jmeno dobrymi nastroji z mexickych fabrik(nebo kde to bylo) a drevem od Gibsonu, ale dneska uz je to jen obycejna China... a jedou stejnou politiku jako ostatni vyrobci - usetrit kde se da, a vydelat... V podstate je to oproti treba Ibanez mlada znacka... "
Tohle je jeden příspěvek od petrpetera
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
jj to sem od petrpetr taky četl, ale vyzkoušim ji jak my padne a uvidim bohužel do Prahy jedu až 11.2
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
A co myslíte tohle
Musel bych si trochu vidělat víc ale to by mě nevadilo, celkem se mi líbí a když pak za rok vyměnim snímače tak by mohla bejt good co myslíte?
Musel bych si trochu vidělat víc ale to by mě nevadilo, celkem se mi líbí a když pak za rok vyměnim snímače tak by mohla bejt good co myslíte?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
misa.dlouhy to máSkipper píše:A co myslíte tohle
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
vim prave sem se koukal na fotky vasich kytar a tahle se mě zalíbila
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tak dá se, ale já bych ju nebral 1) Hlava 2) cenaSkipper píše:vim prave sem se koukal na fotky vasich kytar a tahle se mě zalíbila
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Skipper
- Kontaktovat uživatele:
Co řikáte na tohle? Koukal sem se po netu a tahle mě chytla a jen se chci zeptat co se stane když sundám pickguard nebude tam nějaká díra?po šroubech tam budou díry to vim, ale něajká do který ten pickguard ma zapadnout mě se totíž moc ta kytara s tim pickguardem nelíbí.
Anebo se mi ještě líbí tohle nebo možná ještě tohle
Anebo se mi ještě líbí tohle nebo možná ještě tohle
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele: