No toto, Soilwork tady nemá topic? Jak tak prohledávám fórum, tak je tu o nich sotva nějaká zmínka. Tak to se musí napravit.
Chlapci v posledních dnech vydávají nové singly z nadcházejícího alba The Living Infinite a vypadá to docela slibně.
Viděli jste je někdo nekde živě? Já na nich byl před pár lety v Praze, kde byli dost špatně nazvučení. Předskokany jim dělali One-Way Mirror, kteří byli nakonec mnohokrát lepší, než Soilwork.
Tak tedy novinka Rise Above The Sentiment: (začátek kolem 0:20)
Soilwork
Re: Soilwork
Stále žádní posluchači? 
Nedávno na svém FB oznámili, že ve studiu nahrávají již 11. album. Za mě je to kapela, která si stále drží standard a na rozdíl od In Flames se i drží stále svého stylu (samozřejmě neříkám, že je špatně se začít ubírat jiným směrem ale...)
Taky už to není tak tvrdé jak bývalo. Něco z posledního alba (2016):
Soilwork - Petrichor by Sulphur
Soilwork - Shining Lights
A ještě něco z toho předchozího (2013)
Soilwork - The Windswept Mercy
Co se týče živáku, tak jsem měl štěstí je pak vidět pouze jednou na zimním MoRu, už ani nevím kdy. Pár let zpět. O dost lepší zážitek než z Prahy. A co tak koukám na poslední živáky, tak Bjorn zpívá rok od roku lépe.
Nedávno na svém FB oznámili, že ve studiu nahrávají již 11. album. Za mě je to kapela, která si stále drží standard a na rozdíl od In Flames se i drží stále svého stylu (samozřejmě neříkám, že je špatně se začít ubírat jiným směrem ale...)
Taky už to není tak tvrdé jak bývalo. Něco z posledního alba (2016):
Soilwork - Petrichor by Sulphur
Soilwork - Shining Lights
A ještě něco z toho předchozího (2013)
Soilwork - The Windswept Mercy
Co se týče živáku, tak jsem měl štěstí je pak vidět pouze jednou na zimním MoRu, už ani nevím kdy. Pár let zpět. O dost lepší zážitek než z Prahy. A co tak koukám na poslední živáky, tak Bjorn zpívá rok od roku lépe.