Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Když jsem přes vedlejší téma “obdivoval” Led Illuminated Acrylic Chibson, našel jsem tuhle krasavici: https://m.de.aliexpress.com/item/32838652974.html
Rázem se mi ten BC Rich nahoře jeví jako takové vkusné svěží dílko až harmonicky uklidňujícího vzhledu
.
... a vyvalit za to 3k v dolarech, tomu by musela předcházet ukrutná rána do makovice.
Rázem se mi ten BC Rich nahoře jeví jako takové vkusné svěží dílko až harmonicky uklidňujícího vzhledu
... a vyvalit za to 3k v dolarech, tomu by musela předcházet ukrutná rána do makovice.
Taky jsem koukal, jsou tam solidní pekla
Třeba jako ta zelená kalach-kytara s červenýma ledkama na krku, uau, ble 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Tu jsem viděl v legendárním filmu Králové Rocku.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
No tak ten už zřejmě padat na hlavu nebude, ale o tom zručném kutilovi bych to netvrdil. Takhle spizdit Gibsona, tak to chce velkou dávku "kreativity".
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3
| Cruel YT | Cruel sptf
SG je lahodný design ve srovnání s bezduchým Telecastrem, když už se bavíme stylem "holky, vdolky".
Pfff! Ty heretiku!
Pro mě vychází SG i Tele zhruba nastejno, jsem k nim v podstatě neutrální až lhostejný a beru to jako retro klasiku, která se přihodila v oněch dobách, kdy se zkoušelo, jak by elektrophonická kytara taky třeba mohla vypadat.
Jinak jsem nedávno narazil na Ovation Breadwinner - vůbec jsem netušil, že se pokoušeli o elektriky.

| Cruel YT | Cruel sptf
taky jsem netušil. ale ten patvar znám. Ale odkud? snad i z hudebníhobazaru ...?
Breadwinner chci uz dlouho
Ovation se o elektriky (neuspesne) pokousel celkem dlouho, dokonce nejak spolupracovali v sedmdesatkach s Framusem.
Víš, že jsem k tomu chtěl napsat, že je to docela něco pro Kinxe? Ale pak jsem nechtěl být drzý. 
| Cruel YT | Cruel sptf
minimalne si ho kazdy na podiu zapamatuje (borec s tou hnusnou kytarou), takze WIN
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
spoluhraci mi porad vycitaj, ze cerna kosile s cernejma kalhotama je na stagi malo vyrazna, tak to musim dohanet kytarama no.
Ale Breadwinner ma imho krom bizarniho vzhledu i nejaky zvukovy kvality, podle ukazek na YT nezni spatne a dokonce ho v minulosti pouzivalo i par svetovych hvezd (Glen Campbell, Bjorn z Abby, Tom Morello).
Ale Breadwinner ma imho krom bizarniho vzhledu i nejaky zvukovy kvality, podle ukazek na YT nezni spatne a dokonce ho v minulosti pouzivalo i par svetovych hvezd (Glen Campbell, Bjorn z Abby, Tom Morello).
Taky Ace Frehley z Kiss - na Googlu se najde dost jeho fotek, jak live tak ze studia (údajně jej používal na 1. albu), a jedna P. Stanleyho (ze studia, ale asi je to ta Aceova).
A taky si sem jednu přihodím: https://kytary.cz/esp-ltd-pc-2v-pw/HN104404/
Asi není nejhnusnější, ale ten tvar je to takový divný nesymetrický, nevyvážený paskvil. Jinak to asi mohla být fajn kytara ... Trochu mi připomíná kytary, na kterou hrál Janda z Olympicu na 1. Čsl. beatovém festivalu. Tuším, že to byla nějaká samovýroba ...http://www.ceskatelevize.cz/specialy/bi ... ival-1967/
A taky si sem jednu přihodím: https://kytary.cz/esp-ltd-pc-2v-pw/HN104404/
Asi není nejhnusnější, ale ten tvar je to takový divný nesymetrický, nevyvážený paskvil. Jinak to asi mohla být fajn kytara ... Trochu mi připomíná kytary, na kterou hrál Janda z Olympicu na 1. Čsl. beatovém festivalu. Tuším, že to byla nějaká samovýroba ...http://www.ceskatelevize.cz/specialy/bi ... ival-1967/
https://hudebnibazar.cz/kombo-s-kytarou ... /ID174106/
profesionálně upravená ...
profesionálně upravená ...
Tady se D Angelico fakt snažili
D'ANGELICO Premier Ludlow Army Green

Ale třeba tahle je tak divná, až je docela pěkná:
D'ANGELICO Premier Bedford Army Green

D'ANGELICO Premier Ludlow Army Green

Ale třeba tahle je tak divná, až je docela pěkná:
D'ANGELICO Premier Bedford Army Green

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
vypada to jako mix musicmanu a modernich pokusu od Gibsonu
ale mel jsem v ruce nejakou tu jejich 335 a to byl super nastroj, jenom mi to zdobeni prijde uz moc kolotocovy.
No comment