byl schopen prodávat kopie nejjednodušších kytar v cenových relacích kolem 50 000,- ? Pokud by ta lacinější stála jen těch 10 000,-, což je na zvážení.hyenik píše: 29.05.2018 15:02 Těch nešťastných formulaci bylo víc a jsem rád že všichni např. tak perfektně ovládají ceny hardwaru před 20 lety.
Možná že většina z vás, určitě krom Grocka a Starýhoprada, asi bude dost mladá na to, aby se do té dávné doby dokázala vžít. Jen pro ilustraci, v roce 1997 ( já vím Hyeniku, to už je dvacet jedna let, nikoli dvacet ) můj kamarád Petr Déma Škabrada z kapely Znouzectnost ( snadno prokazatelný fakt ) koupil originál Gibson Les Paul Studio za 21 000,- Kč. A to v Plzni u Houdka. Mimochodem to byla tehdy pořádná pálka peněz. V té době lidi měli všech různých kopí dost a dost, chtěli se zbavit svých Jolan a koupit si originály, tahle "custom móda" přišla později. A je tedy dobře, že tu tyhle možnosti jsou, o tom nepochybuji, pouze vzpomínám na sitauci před dvaceti lety.
Víš, Hyeniku, občas ujede každý. Někdo to nechá plavat a dělá chvilku mrtvého brouka, druhý věc uvede na pravou míru, někteří se dokonce za omyl omluví a pak jsou ti, kteří se budou do krve hádat a vymýšlet kdejaké kličky a všem ukazovat, že největšího famfulína mají jen a jen oni. Na druhou stranu, od toho ty kecárny jsou, stejně jako hospodské kecy nad pivem, k životu to patří. Sám si vyber, do které kategorie diskutujících patříš. A klidně se vztekej a dej si mě do nepřátel třeba čtyřikrát.
Když si to tak po sobě čtu, tak mám pocit, že už toho hádání bylo dost. Pro mě případ telat od Macha tímto končí, Hyeniku, nechci se dál hádat.