Jak nastavit kombo na zvuk GNR?
Pravidla fóra
Jak nastavit kombo na zvuk GNR?
PEACE hoši..mam kombo CRATE GT65 a nevím jak ho nastavit na zvuk podobny Gnr nebo popřípadě LedZeppelin..mám kytaru fokus les paul..vím že bez krabky se k těmto kapelám moc nepřiblížim ale zkuste mi poradit!!
PROSííím...
PROSííím...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
skus vyhledat, Slash, nebo g"n"r nebo led zeppelin, stoprocentne se tu zvuk gunsnu resil
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nastavit kombo na zvuk GNR?
Mozna podle ucha se zkusit priblizit?Alfonz píše:PEACE hoši..mam kombo CRATE GT65 a nevím jak ho nastavit na zvuk podobny Gnr nebo popřípadě LedZeppelin..mám kytaru fokus les paul..vím že bez krabky se k těmto kapelám moc nepřiblížim ale zkuste mi poradit!!
PROSííím...
Nechceš psát trochu konstuktivnější příspěvky?*Twisted.Brother* píše:ehm ...
Zksu se tu mrknout po foru snadněco najdeš...jinak asi nezbývá než si prostě sednout a hrát si s EQ...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
spíš Silver Series, nebo Slash Signature, GnR nezní jako JCM800, jsou tam znát ty diody...turbo_MaCk píše:rodej kombo a kup marshall JCM800
Teď se mi podobnej zvuk podařilo nakroutit na Behringerovi
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
ja mam na behringerovi taky takovej zvuk, samozrejme s nim neudělam lampu, ale je to hodně podobny, a člověk ktery se v tom neorientuje by to asi ani nepoznalLittle.Sick.Fish píše:spíš Silver Series, nebo Slash Signature, GnR nezní jako JCM800, jsou tam znát ty diody...turbo_MaCk píše:rodej kombo a kup marshall JCM800
Teď se mi podobnej zvuk podařilo nakroutit na Behringerovijá vim, já vim, ale rozhodně se to tomu blíží víc, než ten crate...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
salsh signtaru nemá diodový zkreslení....Little.Sick.Fish píše:spíš Silver Series, nebo Slash Signature, GnR nezní jako JCM800, jsou tam znát ty diody...turbo_MaCk píše:rodej kombo a kup marshall JCM800
Teď se mi podobnej zvuk podařilo nakroutit na Behringerovijá vim, já vim, ale rozhodně se to tomu blíží víc, než ten crate...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Asi tak.. NA koncertě si myslím, že tak 90% lidí by nepoznalo rozdíl třeba mezi Triple Rectifirem a Behringerem GMX212Caggan píše:ja mam na behringerovi taky takovej zvuk, samozrejme s nim neudělam lampu, ale je to hodně podobny, a člověk ktery se v tom neorientuje by to asi ani nepoznalLittle.Sick.Fish píše:spíš Silver Series, nebo Slash Signature, GnR nezní jako JCM800, jsou tam znát ty diody...turbo_MaCk píše:rodej kombo a kup marshall JCM800
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
já mam kombo z řady LX ve ktere je zabudovany multiefekt, tak tam mam korekci habaděj, podivam se ti jak budu ve zkušebně na ty co často používámgardarobe píše:2cagan,L.S.Fish: a jak máte nastavený korekce,mám gmx 212 a ten zvuk se mi zamlouvá.