Digitech Whammy 2
Pravidla fóra
Digitech Whammy 2
Dobrý večer. Koupil jsem na ebay starý Digitech Whammy 2 a potřeboval bych poradit. Má dva výstupy WET a DRY, tak jsem se chtěl zeptat, jaký je mezi nimi rozdíl. Dík moc za reakce, zdraví Petr
Re: Digitech Whammy 2
Wet by měl poskytovaný efektovaný signál (ovlivněný nastavením whammy), Dry naopak posílá dál jen to, co mu přijde na vstup (obejde whammy). Některé efekty ještě mají poťák, kterým se nastavuje poměr dry/wet, ale tady ho nevidím.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Zdar, na pedály nejsem žádný expert, myslím si však, že vstup "dry" je pro přímé připojení kytary, zatímco "wet" je vstup pro připojení kytary přes nějakou krabičku (overdrive, distortion apod.) 
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
A proč tedy odpovídáš, když nejsi na pedály odborník? A zbytečně mateš? Už dotaz zní výstup, nikoliv vstup. Filo01 už před tebou odpověděl dostatečně a správně.