No, já mám teď doma rozebraný strat, s kvalitou nikde, a chtěl bych nějakou solidní kytaru na hraní, kde vím, že bude v dobrém stavu a nebudu se do ní muset hrabat.
Stylem bych chtěl jak rock, ale i zkoušet jazz nebo blues atd.
Tvar nemám jasno protože se mi líbí jak Tele, tak Strat tak LP a prostě se nedokážu rozhodnout, ten zvuk se mi líbí u všech typů.
A chci aby ta kytara vydržela dýl, protože nevím kdy zas se mi naskytne příležitost mít tak velký rozpočet.
Jak vybrat a koupit kytaru || Seznam threadů dle ceny kytary
Pravidla fóra
-
Wester_West
- Nový uživatel
- last.fm: Wester_West
Re: Jak vybrat a koupit kytaru || Seznam threadů dle ceny kytary
kdyz mě to prijde takovy beznadějný, kazdej ten typ kytary je uplně jinej a ty si nevyberes, tak si vezmi na bazaru lp za 6 strata za 4 a mas oboje.
Jinak kytara ti vydrží když tě bude bavit, nebo když ji nezničíš celej život. když ne zas na bazaru prodas a koupis jinou ..
jdi do hudebnin nebo bazaru, zkousej osahavej, kazdýmu sedi něco jiného
(co je špatně na tom stratu co maš doma?)
Jinak kytara ti vydrží když tě bude bavit, nebo když ji nezničíš celej život. když ne zas na bazaru prodas a koupis jinou ..
jdi do hudebnin nebo bazaru, zkousej osahavej, kazdýmu sedi něco jiného
(co je špatně na tom stratu co maš doma?)
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Trevor : že je rozebraný ...!
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
To preci neni problem pro chlapa ne?
Nevim co je nedostatecna kvalita rozebraneho strata, treba je drevo dobre a staci vymenit snimac a seridit?
Nevim co je nedostatecna kvalita rozebraneho strata, treba je drevo dobre a staci vymenit snimac a seridit?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
Wester_West
- Nový uživatel
- last.fm: Wester_West
Problém? musím měnit kobylu, pražce, novej pickguard. On je kompletně potřeba předělat. Struny drnčí o pražce a ještě jsou ošoupaný, kameny nejsou zvednout (ožvejkaný ty šroubky), nová kobyla je menší - nemá plovoucí tremolo, takže tam zbyla díra, tudíž novej pickguard. Já si jí opravím, ale může to trvat dost dlouho a nemusí se to povést.
Jasny tak kdyz je na srot,pak ano
Ale tvar co chces koupit si musis vybrat,nebo viz. vyse
Uvaz to...
Ale tvar co chces koupit si musis vybrat,nebo viz. vyse
Uvaz to...
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Kup si telecastera. Za deset koupis na bazaru Squier Classic Vibe, nebo mexickeho Fendera, budes kytaru nadosmrti a jeste ti zbude na struny na pet let. Pokud nechces hrat prasometal tak tele je nejlepsi volba. Nakonec u nej beztak skonci vsichni...
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.