Tak právě došlo k tomu že sem si došetřil nějáké ty peníze a už teda na jisto jdu po novém kombu. . Tudíž sem se tak díval a zatím sou v obraze tyto tři komba :
Mám přesně 6500Kč.. takže bych rád něco s touhle cenou.. .Hraju hlavně styl ala Metallica,ale občas si i zahraju nějáký ty Slipknoty,Sepulturu atd. . Chtěl bych něco pro zatím do bytu,ale aby se to dalo aspoň trošku zužitkovat někde ve zkušebně. .
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
kdybys to nechtel na doma, tak bych ti nabizel svojeho Banditu, ale ten je drobet velke. takhle ti hlavne doporucuju nebrat Marshalla MG neco. ten Hartke vypada zajimave. taky by mel byt jako jediny z tech tri naprosto bez problemu pouzitelny ve zkusebne. 30 W je naprosty minimum a je lepsi met vic. bazar je samozrejme reseni asi nejlepsi.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
framikoin píše:kdybys to nechtel na doma, tak bych ti nabizel svojeho Banditu, ale ten je drobet velke. takhle ti hlavne doporucuju nebrat Marshalla MG neco. ten Hartke vypada zajimave. taky by mel byt jako jediny z tech tri naprosto bez problemu pouzitelny ve zkusebne. 30 W je naprosty minimum a je lepsi met vic. bazar je samozrejme reseni asi nejlepsi.
Pozor, ty hartke rozhodně nehrajou tak hlasitě jako kolik maj napsáno. Tu snad 100 nebo 120ti wattovou verzi na koleckach sem zkousel. Moc dobrej dojem to na me neudelalo. Chce to zkusit.
Jinak jako nevím no s těma bazarama,mám z toho mírně strach po pravdě,ale jestli myslíte,že to není špatnej nápad tak se jěště po něčem mrknu. .
ona ta řada MG je dost nepovedená....prostě je ten zvuk hodně špatný....asi bych šel buď po tom Rolandovi (tahle 30W verze se hodně povedla...), nebo bych se nějak dohodnul s Braniiikem
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Su mile překvapen . . Já sem byl více nakloněn k tomu Rolandovi. . takže asi půjdu do něj. .
Alexi : Co na to hraješ za styl a přes co. .??
Ano zase sem se ukázal jak idiot. .no to su ale šikovnej chlapec Dikec. .su asi v poslední době mimo. .
Ten zvuk kytar je parádní to je nějáká krabka .??
Marshalla bych nebral, neoslovil mě a u Hartkeho už je ta wattáž možná moc do bytu
Roland je poměrně univerzální a 30W je OK jak do bytu, tak do zkušebny
hele já ten metal core musel mít staženej na 0 (gain) , páč pak už to znělo jak norská vychřice, sílená vazba, nevyužil sem spektrum toho zvuku :/ , tak šáhnul po tom g2 , sem s nim spokojenějšíí
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008