squier nebo fokus
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nemel, myslím to vážněhardcore guitarist píše:Tak to určitě neJoey píše:Ještě JAP myslimhardcore guitarist píše:Fender se vyrábí jenom v Mexiku a v USA?v japonsku se toho dneska už moc nevyrábí...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Žlutý předkožky skutečně Fendery dělaj, dokonce často lepší než ty americkýhardcore guitarist píše:Však já takyV japonsku sou hrozně drahé náklady na výrobu a to sem viděl i v dokumentu o japonsku musel by to být zázrak aby se tam dělal fender...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
reissue verze jaguaru,jazzmasteru a mustanga jsou japonci.To jsou ty co se prodavaji na e-shopech za 20 tis.Ty za 50 tis jsou uz made in USA.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
toho mexikánca prodala jedna zkoufalá muzikantka co potřebovala hotovost. Ale byl to jeden z modelů z té slabé éry fenderu. Například chudák neměl ani struny zkrz tělem. Byl to standart. Ladící mechaniky měl US. Já ho ale neměl pro sebe ale pro jednu holku 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já zase slyšel že japoncká výroba si kvalitu dost drží, kdyžto americká dost kolísá, takže se v historii stalo několikrát že z japonska lezli lepší kytary jak z USA...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
To jsem podělal, já sem ten topic hodil jiným směrem(řešily se tady mexičany apod.) Zpátky k tématu: "s" mě naprosto nesedí skrze zpracování
krku ,je to jakoby ukrajinec obkládal koupelnu (je to srovnání - Jana- moderátorka - mně už nazvala dlaždičem - má pravdu -má firma je založená na obkládání a dláždění - renovuju interiery - docela dobře
nás to živí - proto si můžu vyskakovat a kupovat drahý kytary a aparáty a dělat ze sebe debila). Ale takovej k**** zase fakt nejsu.
krku ,je to jakoby ukrajinec obkládal koupelnu (je to srovnání - Jana- moderátorka - mně už nazvala dlaždičem - má pravdu -má firma je založená na obkládání a dláždění - renovuju interiery - docela dobře
nás to živí - proto si můžu vyskakovat a kupovat drahý kytary a aparáty a dělat ze sebe debila). Ale takovej k**** zase fakt nejsu.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: