na www.hudebnibazar.cz jsem koupil AD-80 Delay coz je skvely, akorat ze prodejce mi zapomel oznamit ze BLEND knob na full vypina vstupny signal a prehrava jen odrazy a kdyz mam cas delsi nez cca 200ms tak se v odezvach ozyva piskani. Mel jsem ten efekt uz kdysi pujcenej, takze vim ze to urcite nejsou zakladni funkce zajimalo by me cim to muze byt, a jesli to jde nejak vyresit.
Zdarec vsichni, dostala se mi do rukou tato raritka, dokazal by nekdo odhadnout přibližnou hodnotu? Mám dost hruby odhad, chci znát názor ostatních.Made in Japan VČ 129xxx.
na ebay vidim kolem 6000. Nevim jestli ti to u nás někdo dá, ale je to asi už ceněná rarita.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
nevíte někdo, jakou polaritu mělo trafo Ibanez ac-118, které se používalo na tyhle krabky? nemuzu to nikde dohledat, na baterky ten provoz je totalně neuživitelný..
ten GE-601 co ho mám v podpisu (tatáž série) je normálně hlavička +, tělo -. Stejně to maj DOD a jiné.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)