Jackson vs Ibanez (konkretni modely)
Pravidla fóra
Re: Jackson vs Ibanez (konkretni modely)
No pokud si myslíte, že v této cenové relaci a s těmato továrníma snímačema budou zvukové nuance dřev znát, tak prosím. Proti gustu... 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Ahoj, moje první kytara byla Ibanez GRG170DX a měl jsem podle všeho obrovský štěstí na kus. Je to opravdu o tom zkusit. Před dvěma lety jsem měl low cost Ibanez v ruce a byl jsem ohromně zklamán.
Plánuju v pátek do kytar jet, ale koukám, že jsou obě na dotaz, tak ti asi nepomůžu.
Plánuju v pátek do kytar jet, ale koukám, že jsou obě na dotaz, tak ti asi nepomůžu.
170DX jsem měl taky. Na doma a do nahrávek byla špičková, jasná, zvonivá, přitom ve zkreslení ostrá a plná. Teda trošku jsem jí potunil. Ale v kapele nebyla tak hutná. Tam je to jiné prostředí, v kapele jsem vždy musel mít tlustší krk, než maj superstraty.
... ty hlášky, že tovární snímače nehrají a totálně zabijou nástroj ani nekomentuju.
... ty hlášky, že tovární snímače nehrají a totálně zabijou nástroj ani nekomentuju.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Dobrý Den
Děkuji za všechny odpovědi.Vyberu tedy Ibanez.
Děkuji za všechny odpovědi.Vyberu tedy Ibanez.