Podezřele levný E-shop

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
michaltss
Příspěvky: 24
Registrován: 29.07.2018 14:06

Podezřele levný E-shop

Příspěvek od michaltss »

www.geuwo.com .... Může mi někdo říci co je to za e-shop ? Podezřele levné kytary tvářící se jako originál. Vyhledávače nic neřekly.
arcilucifer
Příspěvky: 1255
Registrován: 3.03.2010 19:39

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od arcilucifer »

Hahahahahaaaaa
Nástroj co stojí 40t za 4t, co k tomu chceš říct..
http://www.geuwo.com/index.php?main_pag ... ts_id=6289
michaltss
Příspěvky: 24
Registrován: 29.07.2018 14:06

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od michaltss »

O tom, že to není něco v pořádku se nebudeme bavit, to je pochopitelné ,ale musíš uznat, že fotky kde jsou originál loga a kytary odpovídají vzhledem originálu včetně popisu a pod, tak že to nikdo nezatrhne. Nebo co by se stalo, kdyby se to objednalo....
arcilucifer
Příspěvky: 1255
Registrován: 3.03.2010 19:39

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od arcilucifer »

Předpokládám, že velký překvapení až budeš vybalovat a následně dobrodružství, kdyby jsi chtěl něco řešit.
Naposledy upravil(a) arcilucifer dne 9.08.2018 10:19, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Demilich
Příspěvky: 3382
Registrován: 17.03.2007 12:28
Bydliště: Praha

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Demilich »

Ty kráso! Beru! Kdo dělá hromadnou objednávku, přihodím 2-3 kusy!!! :-D

Vole, vzal bych aji nějaké synthy od Mooga. Za 130 eur neber to... :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
michaltss
Příspěvky: 24
Registrován: 29.07.2018 14:06

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od michaltss »

Hlásí se někdo na vyzkoušení ? Já bych prosil Tele od Breda Presleyho :-D, si nedokážu představit co by přišlo
stepan.dusek
Příspěvky: 165
Registrován: 11.10.2016 21:37

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od stepan.dusek »

Chmm, mam doma ten ruzovej telekastr a vidim ze jsem teda moh dost usetrit. Skoro by me lakalo koupit za tech 100 euro druhej a porovnat si je :)
Uživatelský avatar
Fořt
Příspěvky: 3397
Registrován: 30.09.2009 12:31
Bydliště: Praha-západ

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Fořt »

Myslím, že nejde o prodej nějakých neoriginálních čínských kopií. Když mrknete na ten obchod, prodává se tam za neuvěřitelně nízké ceny i jiné zboží, zvuková technika jako mixy apod. Celé to smrdí, myslím, že člověk zaplatí a nedostane nic. Takový web může fungovat pár dní, pak zmizí a s ním i peníze důvěřivých šetřílků.
michaltss
Příspěvky: 24
Registrován: 29.07.2018 14:06

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od michaltss »

Fořt: asi s vámi souhlasím ,že to tak bude
Uživatelský avatar
grock
Příspěvky: 1265
Registrován: 25.04.2011 15:30

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od grock »

Jsem zvědav, zda tu bude ten shop i příští týden !
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Uživatelský avatar
Demilich
Příspěvky: 3382
Registrován: 17.03.2007 12:28
Bydliště: Praha

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Demilich »

Nebude. Do té doby se za tyhle ceny všechno prodá :-D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Uživatelský avatar
grock
Příspěvky: 1265
Registrován: 25.04.2011 15:30

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od grock »

Slevy končí 11. , ne ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Uživatelský avatar
cherreda
Rádce
Příspěvky: 3138
Registrován: 7.12.2011 11:53

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od cherreda »

Tuším, nebylo tu už něco podobného cca před rokem? Směřuje to do Nigerie? Prostě taková sofistikovanější finta?
Uživatelský avatar
Demilich
Příspěvky: 3382
Registrován: 17.03.2007 12:28
Bydliště: Praha

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Demilich »

Nejspíš ne. Mají dvě IPčka, vedou na Cloudflare a lokačně jsou pod United States, Arizona, Phoenix. Tohle by na černochy bylo příliš :D Ikdyž kdoví, třeba se přiučili. Jinak celý website je non-https včetně zadávání platební karty do jejich vlastní stránky :lol:
Bezpečí především.

Kdo by chtěl dále, tak: Website: https://www.geuwo.com is open for Heartbleed Vulnerability
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
fallon
Příspěvky: 132
Registrován: 4.04.2012 23:00

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od fallon »

uplne v pohode, to su asi realne ceny gitar. viac ako 200 eur za kus dreva, elekroniku a par kablov? ale ak niekomu pride PRS za 3 000 eur v pohode, tak fajn.
Uživatelský avatar
Demilich
Příspěvky: 3382
Registrován: 17.03.2007 12:28
Bydliště: Praha

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Demilich »

#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Uživatelský avatar
torst
Příspěvky: 7241
Registrován: 26.01.2010 14:19

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od torst »

Koukám na to vočima! Je tohle seriozní nabídka?:
https://allegro.cz/nabidka/hlinikove-ky ... 6422259361
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Uživatelský avatar
Hendrek
Site Admin
Příspěvky: 8823
Registrován: 23.07.2009 12:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Hendrek »

Jasně. 289 + 410 poštovné a jsi na vyšší ceně než z Aliexpressu. Musíš číst všechny údaje a ne jen hypnotizovat očima tu jednu cenu velkými čísly. Vše potřebné se tam dočteš. Tzn., že to posílají z číny a 410 je poštovné. Klasický přeprodej. Kup to rovnou z Ali a máš to levnější.
https://www.aliexpress.com/item/1005004836292764.html
Tu matoucí fintu používají i někteří prodejci na Ali, ale kdo tam kupuje, ten to zná. Koukej vždy na součet ceny a poštovného. Většinou se to v sumě vyrovná s těmi položkami, co mají free shipping. Jsou to v podstatě jen spojené nádoby.
Uživatelský avatar
torst
Příspěvky: 7241
Registrován: 26.01.2010 14:19

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od torst »

dík, myslel jsem si to. Na HB jí někdo nabízí za 900, zkusim ho ukecat.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Uživatelský avatar
Hendrek
Site Admin
Příspěvky: 8823
Registrován: 23.07.2009 12:11
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Podezřele levný E-shop

Příspěvek od Hendrek »

Tak to je taky dobrý kšeftař. Novou koupíš za sedmset i míň. Je to obyčejná čína, nic nového pod sluncem, zas jen přebarvený obal a stejná střeva jako spousta dalších RAT klonů.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“