mě už vo tomhle vypečeném threadu dával echo cherreda, ale opravdu jsem dělal něco
smysluplnějšího než plácal čínskou slámu na netu (c) by torst.
@ VHT P50E, samotný Fryette to vysvetloval na VHT foru, proc si vybral eminence (nějaký ten votravný peak na středech, jestli si pamatuju), starý link nefunguje, na hledaní nového se*ru, koho to zajímá at si to najde na novem Fryette foru sam. Ja jsem fanda VHT, mam v jedné bedně i repro P75E, ale musím se smát když se celý internet zaklíná "organickým" zvukem VHT, který je imho vysušený jak pemmikan a nehraje se na to zrovna jednoduše. Proto taky u VHT skoro nikdo (kromě Helmet) nezůstává. Svoje tvrzení jako obvykle místo prázdných keců dokládám
ukázkama (že je mi to plat prtné, to je zas jiná písnička, v této postpravdivé době kdy je hlavní heslo Tvrdím, tedy jsem, je to vlastně už jedno, stejně jako na tomhle umírajícím fóru, kde se stejní lidi chodí hádat o stejné věci pořád dokola

)
@ V30
Tyhle směšné krtkomločí války už za nás dávno rozhodla neviditelná ruka trhu. Je to nejpoužívanější kytarové repro EVER. Nezávisle na ojebané konstrukci, levnosti a "hnusnému" zvuku... jednoduše protože FUNGUJE.tečka.
S tím žádné fórové kydy nic neudělají. Smiřte se s tím. Koho se*re, tak ať hraje na něco jiného, pro*boha! Nebo fakt někoho baví dlouhé roky na něco donekonečna plivat hejty? Už ani já nepíšu jak mě Metallica nebaví a nechápu jak to může poslouchat tolik hluchých hlupáků, muhehehe