Poznej svého Džibsna, aneb podzimní kytarový sraz v Praze 2018
Pravidla fóra
Pokial ide o cenu, je to vybehovy rocnikovy model, kedze prichadza novy rocnik. Je to bezna prax ako aj napriklad pri bicykloch. Nove budu drahsie, tak odporucam kupit rocnik 2018. Su to plnokrvne Gibsony, len s horsou estetikou. V idealnom pripade treba vyskusat. A k tomu rozdielu Gibson vs Epi vs Bach len tolko, ze v nahravkach rozdiely nepocut tak markantne, ako ked drzis gitaru v ruke a hras. Az vtedy pochopis, aky je rozdiel medzi Gibsonom a Epi.
Lefty Gibson Les Paul Custom Black Beauty 1973
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
Lefty Fender American Standard Stratocaster 2007
Lefty Charvel Pro-Mod San Dimas HH 2021
Lefty Harley Benton TE-62 DB LPB 2023
Lefty Sterling by MM stingray Ray4
-
arcilucifer
Re: GIBSON Les Paul Faded 2018 Worn Bourbon
Jaká to škoda, že se nemůžeme k takovému testu sejít.
Deset různých LP, šátek přes oči a pojďme si o tom povídat
Dávám do placu aparát, jedno LP a moderováni tohoto pořadu.
Samotného mě to zajímá.
Deset různých LP, šátek přes oči a pojďme si o tom povídat
Dávám do placu aparát, jedno LP a moderováni tohoto pořadu.
Samotného mě to zajímá.
Jsem pro, dám do placu svůj fullstack, nula LP, nula SG a plno dobrých hlášek 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Proč se nesejít? Taky bych nabídl jednoho LP. Jen si nejsem jistý, co bych se šátkem přes oči zahrál, čumět na krk potřebuju.
-
arcilucifer
Můžeš poslouchat s šátkem a označit “ nej “ zvuk LP...třeba.Fořt píše: 24.09.2018 14:49 Proč se nesejít? Taky bych nabídl jednoho LP. Jen si nejsem jistý, co bych se šátkem přes oči zahrál, čumět na krk potřebuju.
Konečně by vzniklo tady něco zajímavého a následně taky dobrej report.
-
arcilucifer
A aby nezůstalo jen u povídání, klidně to zorganizuju na některý podzimní den.
Podmínkou je, že se přidají a hlavně dorazí další lidi.
Takže se hlaste, jestli by byl vůbec zájem
Podmínkou je, že se přidají a hlavně dorazí další lidi.
Takže se hlaste, jestli by byl vůbec zájem
no, přidal bych se. Někde v Praze?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
ja muzu prinest Framus Nashville, to je takovej Vaclav Klaus ml. mezi LP - pro mateni nepritele 
tak já Diamantku. To je takovej Gibson Junior Special. A možná by mi kolega půjčil G Studio.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
-
arcilucifer
Kinx:

Dobrá, dobra.
Takže zatím počítám pět lidi. Demilich, Fořt, Torst, Kinx, Ja.
Bylo by to u nás ve zkušebně Praha 4( kousek za Thomayerkou)k dispozici tedy Demilich fullstack. Moje bedna Orange s 2x12 heritejdžema. Hlava Simmswatts.
Tak ještě klidně pět lidí s kytarami se vejde.
Začnu to tedy připravovat.
Datum ...možnosti jsou, že každý pošle datumy, kdy se mu to hodí. Nebo se určí pevné pevné datum jako v dobách, kdy nebyly internety a founy.
Dobrá, dobra.
Takže zatím počítám pět lidi. Demilich, Fořt, Torst, Kinx, Ja.
Bylo by to u nás ve zkušebně Praha 4( kousek za Thomayerkou)k dispozici tedy Demilich fullstack. Moje bedna Orange s 2x12 heritejdžema. Hlava Simmswatts.
Tak ještě klidně pět lidí s kytarami se vejde.
Začnu to tedy připravovat.
Datum ...možnosti jsou, že každý pošle datumy, kdy se mu to hodí. Nebo se určí pevné pevné datum jako v dobách, kdy nebyly internety a founy.
Ok, kdyby to bylo po 6.10., mohl bych ty LP vzít dva.
-
arcilucifer
Za mě tedy vikend 3/4 listopad, aby bylo dost času a každý si to mohl zařídit.
Taky pro mě abych měl čas to připravit, aby to mělo nějakou úroveň.
PS: prosím administrátora jestli by nám to vlákno oddělil třeba pod názvem “Poznej svého Džibsna, aneb podzimní kytarový sraz v Praze.
Taky pro mě abych měl čas to připravit, aby to mělo nějakou úroveň.
PS: prosím administrátora jestli by nám to vlákno oddělil třeba pod názvem “Poznej svého Džibsna, aneb podzimní kytarový sraz v Praze.
Ou jé, to vypadá na potenciálně vydařenou akci! 
Dodneska vzpomínám na podobnou akci se zesilovačema a boxama, co pořádal Fade. Psal jsem tu o tom, někde to tu je. Bylo to fakt zajímavé. Jinak jo no, abychom trochu pocvičili hraní naslepo!!!
Musí to být jednoduché. Rob Chapman tak válí na mnoha videích
Dodneska vzpomínám na podobnou akci se zesilovačema a boxama, co pořádal Fade. Psal jsem tu o tom, někde to tu je. Bylo to fakt zajímavé. Jinak jo no, abychom trochu pocvičili hraní naslepo!!!
Musí to být jednoduché. Rob Chapman tak válí na mnoha videích
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
-
arcilucifer
Hele, mám připraveny nějaký celkový koncept akce, aby to mělo nějakou výpovědní hodnotu. První skill je označení kytar za plentou a bude hrát “ neznámý” člověk stejnou věc na všechny kytary. Papíry, tužky, uši ..vyplňovacka, Druhy skill ...atd. pak vznikne zajímavej report.
Ještě potřebujeme ty borce s pořadnejma Gibsonama!!!
Ještě potřebujeme ty borce s pořadnejma Gibsonama!!!
Ok, rezervuju si to v kalendáři. Ale origo Gibby bohužel nedodám, bude to Harley Benton L450Plus a možná Epi MIK z r. 94.
Naposledy upravil(a) Fořt dne 24.09.2018 21:46, celkem upraveno 1 x.
-
arcilucifer
To je dobře, na Gibson přihlášky zatím čekáme. Jinak každý příchozí dostane Branik desítku
Zatím souhlas se vším. Mám na skladě Diamant, Westone Std. a kamarádův Gibson Studio. Ale vzhledem k tomu, že pojedu MHD, poberu tak max. dvě. Které? No asi oželím Westone (?).
Diamantka je Les Paul vlastně jen tvarem. Jiné dřevo, šroubovaný krk, slabé snímače, nultý pražec ... A pokud tam máš původní kobylu, tak naslepo se pozná, bude řezat při P.M do ruky. Není ten Westone blíž?
Asi ano. Ale na Diamantce mám už normální LP kobylu.
ja bych mozna nejakej echt gibson LP zvladnul pujcit - pokud ukecam kamarada. terminove to zatim nedokazu uplne zhodnotit, mozna tam budu dost pracovne vytizenej.