Korg Pa700
Pravidla fóra
Korg Pa700
Ahoj všichni!
Nemáte někdo povědomost kde by se dal sehnat kompletní český manuál-je to cca 1000stran pro
Korg Pa 700? Případně nabídněte koupím.
Nemáte někdo povědomost kde by se dal sehnat kompletní český manuál-je to cca 1000stran pro
Korg Pa 700? Případně nabídněte koupím.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Korg Pa700
http://www.music-park.cz/___files/Navod ... 700_QS.pdf
To je otázka pár minut na webu. Ten detailní ale mít nikdo, leda tak nadšenec, nebude.
P.
To je otázka pár minut na webu. Ten detailní ale mít nikdo, leda tak nadšenec, nebude.
P.
Jo,jo o tom samozřejmě vím a mám......ale díky
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm - stejně si myslím, že tyhle věci nejsou nijak složité na to, aby se tím člověk v poho neprokousal v originále (a navíc základní linii má česky - což celou věc dle mého ulehčuje).
P.
....jenže ten krátkej manuál poskytne právě jen to základní co je asi všude stejný, co se dá odvodit i bez něj.....
a já se nepovažuju (a taky nejsem) zase za tolik zběhlého aby mi bylo všechno hned jasný.Bez tý češtiny to je dřina.Aspoň se zdokonalím v angl

a já se nepovažuju (a taky nejsem) zase za tolik zběhlého aby mi bylo všechno hned jasný.Bez tý češtiny to je dřina.Aspoň se zdokonalím v angl
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně - já se nebojím, že by to nešlo
dílčí věci můžeme diskutovat klidně zde, dá se aspoň navést (=člověk nemusí mít ten nástroj, stačí třeba tipy z jiných nástrojů).
P.
P.
Korg PA700 Songbook
Dobrý deň,
mám KORG PA700. Bohužiaľ - určite mojím pričinením - zmizla originálna songbooková databáza /viac ako 30 tzv. Songbook-entries/.
Poprosil by som o radu, či sa to dá nejakým spôsobom zachrániť alebo navrátiť.
Ďakujem za odpoveď.
S pozdravom,
leslie31
mám KORG PA700. Bohužiaľ - určite mojím pričinením - zmizla originálna songbooková databáza /viac ako 30 tzv. Songbook-entries/.
Poprosil by som o radu, či sa to dá nejakým spôsobom zachrániť alebo navrátiť.
Ďakujem za odpoveď.
S pozdravom,
leslie31
Korg PA700 načítanie /load/ nového setu
Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať na takýto problém.
Mám Korg Pa700. Kúpil som dva nové sety, kde sú časti ako PCM, Style, Global, Sound, Songbook atď.
Prvý set som nainštaloval /load/ bez problémov. Keď som nainštaloval druhý set, tak ten prvý
sa vymazal. Ide mi hlavne o štýly. Doteraz s tým nebol problém, lebo som inštaloval len štýly.
Keď som skúšal inštalovať len štýly z tých nových setov, tak sa to nedalo počúvať /chýbali
zvuky - sounds/. Niekde som čítal, že sa do nástroja dá nainštalovať len jeden set.
Tak potom, čo s tým druhým, poprípade ďalším setom? Je na to nejaké riešenie?
Ďakujem za odpoveď.
chcel by som sa opýtať na takýto problém.
Mám Korg Pa700. Kúpil som dva nové sety, kde sú časti ako PCM, Style, Global, Sound, Songbook atď.
Prvý set som nainštaloval /load/ bez problémov. Keď som nainštaloval druhý set, tak ten prvý
sa vymazal. Ide mi hlavne o štýly. Doteraz s tým nebol problém, lebo som inštaloval len štýly.
Keď som skúšal inštalovať len štýly z tých nových setov, tak sa to nedalo počúvať /chýbali
zvuky - sounds/. Niekde som čítal, že sa do nástroja dá nainštalovať len jeden set.
Tak potom, čo s tým druhým, poprípade ďalším setom? Je na to nejaké riešenie?
Ďakujem za odpoveď.
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Ak načítaš celý set, tak sa prepíšu komplet všetky banky štýlov, ktoré sú v sete použité. To isté aj zložka s user zvukmi. Riešenie je načítať ten druhý set postupne..Teda zvlášť štýly a uložiť ich do voľných slotov. To isté aj zvuky - uložiť do voľných slotov. Problém ale je, že user zvuky použité v štýloch sú viazané na pozíciu, v ktorej je zvuk uložený. Teda ak budú zvuky v inom slote, tak nebudú hrať v štýle tak ako majú. Riešenie je ručne priradiť zvuky v každom štýle, ktorý nehrá správne. Otázka je, ako zistiť, ktorý zvuk tam bol pôvodne použitý.
Dobrý deň, ďakujem za odpoveď.