Zdravim všechny kytaristy, jsem absolutni začátečník. Je mi 15 let. Mam doma akustiku a chtěl bych později hrát na elektriku, ale bylo mi doporučováno začít s akustikou. Potřeboval bych poradit jak na to. Budu rád za jakýkoliv tip nebo radu. Diky
WildChild píše:Zdravim všechny kytaristy, jsem absolutni začátečník. Je mi 15 let. Mam doma akustiku a chtěl bych později hrát na elektriku, ale bylo mi doporučováno začít s akustikou. Potřeboval bych poradit jak na to. Budu rád za jakýkoliv tip nebo radu. Diky
Tak určitě nejjedodušší bude najít si učitele nebo chodit do ZUŠky. Pokud chceš začínat sám, tak se nauč pár akordů nazpamět a sežen si tabulatury na nějaké jednoduché písničky a prostě se uč. Je tu hodně topiců o tomto, takže si tu pročítej fórum.
tak ja sem na tom stejne. vcera mi tatka koupil akustiku (spanelku)a to proto, abych se na ni naucil, protoze touzim hrat na elektriku. A jenom patnact mi bude zejtra inak sme na tom stejne x)
Budu chodit do lidusky a potom do yamahy... asi
bakernewbie píše:tak ja sem na tom stejne. vcera mi tatka koupil akustiku (spanelku)a to proto, abych se na ni naucil, protoze touzim hrat na elektriku. A jenom patnact mi bude zejtra inak sme na tom stejne x)
No...tak to máš dobré, hodně dobré
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
bakernewbie píše:tak ja sem na tom stejne. vcera mi tatka koupil akustiku (spanelku)a to proto, abych se na ni naucil, protoze touzim hrat na elektriku. A jenom patnact mi bude zejtra inak sme na tom stejne x)
No...tak to máš dobré, hodně dobré
Prestan me uz pronasledovat ty nasilniku jeden, nebo to reknu mamince!