Ahoj, tahle kapelka mě zatraceně oslovila, hraje tam můj "jakoby vzor" (nemám vzory, jsem si sám předlohou ). Znáte je někdo, v Čechách jsem o ně zavadil prakticky náhodou, ale zdá se, že jinak jsou dost známí. Ten jejich styl je taky dost specifickej:
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Rush jsou vzor "Kvalitni hudby". a taky jsou Narez
jinak hrat na basu, nohama na klavesy a jeste do toho zpivat, takovej clovek ma muj bezmeznej obdiv...
Slyšel jsem jejich nový album Clockwork Angels a musím říct, že mě to teda posadilo na zadek. Poslouchal jsem je jen tak zběžně, znal jsem pár jejich největších hitů a měl jsem za to, že tahle kapela má to nejlepší už dávno za sebou, nicméně ten jejich aktuální počin je fakt pecka. Určitě si to poslechněte až budete mít příležitost.
Konečně jsem se taky dostal ke Clockwork Angels a musím říct, že po zklamání v podobě Snakes & Arrrows, jsem opravdu velmi mile překvapen. Ta deska mě parádně baví hned na první poslech...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Tak se Andělům dostávám postupně na zub, a myslím, že jsem na dobré cestě. Sice už mě Geddy tak neohromuje nepochopitelnými vokály, což mi zpočátku přišlo jako lehce rozčarující, ale muzikálně je to paráda, asi to chce jen trochu přežvýkat
Pořád ale u mě vedou 2112 (!!!!), Moving Pictures a Permanent Waves
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY