Zdravím,
chci se zeptat, jestli by ORANGE Crush 35RT 35W mohlo stačit do zkušebny nebo do menšího klubu na koncík ?
ORANGE Crush 35RT do zkušebny nebo menšího klubu
Pravidla fóra
Re: ORANGE Crush 35RT do zkušebny nebo menšího klubu
Chceš ho teprve kupovat, nebo ho už máš? Asi by to utáhlo zkušebnu i klubík, ale bylo by to na hraně. Radši bych se poohlédnul po něčem s 12" repro, pouvažoval bych o lampáči. Pokud chceš spíš tranzistor, na Bazaru je několik nabídek na Peavey Bandit. Myslím, že by to byla lepší volba než ten tranzistorový Orange.
Ještě ho nemám, ale tyhle věci od orange mě táhnou a ten 60w je zas už moc druhej. Mám Katanu 100 ale využiju ji danou jen na 50w a master mám tak v 1/4 tak sem přemejšlel, že bych zkusil přejít na ten Orange.Fořt píše: 10.12.2018 12:55 Chceš ho teprve kupovat, nebo ho už máš? Asi by to utáhlo zkušebnu i klubík, ale bylo by to na hraně. Radši bych se poohlédnul po něčem s 12" repro, pouvažoval bych o lampáči. Pokud chceš spíš tranzistor, na Bazaru je několik nabídek na Peavey Bandit. Myslím, že by to byla lepší volba než ten tranzistorový Orange.
Za mě: Ne.
35 trandových je málo. Řvát to může, ale aby to bylo slyšet už to nebude příjemné. Nevím co hrajete a jak moc do toho řežete, hlavně bubeník, ale nedokážu si to představit tak či tak...
35 trandových je málo. Řvát to může, ale aby to bylo slyšet už to nebude příjemné. Nevím co hrajete a jak moc do toho řežete, hlavně bubeník, ale nedokážu si to představit tak či tak...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Zdar, za mě taky ne. Jestliže trváš na Orange, udělá Ti dle mého názoru mnohem lepší službu Tiny Terror. Je to sice "jen" 15W, ale "celolampa", která se v kapele prosadí mnohem lépe než 35W tranzistor a budeš spokojenější. Měla by se dát sehnat za přibližně stejnou cenu, možná trošku víc než Crush 35RT, ovšem i ten případný doplatek se vyplatí, třeba i ohledně pozdějšího prodeje.
Teď je jeden na bazaru: https://hudebnibazar.cz/orange-tiny-ter ... /ID183026/
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Díky za rady