český dobrý kapelky...

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

HC Guitaristo: Nechceš si udělat svůj thread kerej by se zval: HC, Metal??? Přecejenom mi tvoje dotazy zdali to někdo poslouchá tvrdou muziku připadají OT :P :wink:

Jinak sem zabudol Jablkoň :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

hardcore guitarist píše:co říkáte na současný metalvoý trend metalcore?
poslechni si tohle voe
http://www.myspace.com/themaeleven
song tempest je nejlepsi
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

nozaki píše:
hardcore guitarist píše:co říkáte na současný metalvoý trend metalcore?
poslechni si tohle voe
http://www.myspace.com/themaeleven
song tempest je nejlepsi
Dík až budu doma tak si to pustím...jo a jěště k těm the.switch líbí se ti skladba Závoj?to bylo pro krejču...
krejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krejca »

no hele nelibi :D v ty sloce jak rve sem nevedel o cem je text dokud sem si nestahl slova :) ale od switch se mi libi akvarko klasika a perut :D hlavne akvarko na konziku super se na nej pari ale perut jako song je celkove povedenej :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

krejca píše:no hele nelibi :D v ty sloce jak rve sem nevedel o cem je text dokud sem si nestahl slova :) ale od switch se mi libi akvarko klasika a perut :D hlavne akvarko na konziku super se na nej pari ale perut jako song je celkove povedenej :)
Nová deska je fakt super! Poslal bys mi ty texty na icq?nebo odkud si je stáhl?
krejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krejca »

hardcore guitarist píše:
krejca píše:no hele nelibi :D v ty sloce jak rve sem nevedel o cem je text dokud sem si nestahl slova :) ale od switch se mi libi akvarko klasika a perut :D hlavne akvarko na konziku super se na nej pari ale perut jako song je celkove povedenej :)
jo to mas pravdu nova deska se mi taky libi asi nejvic je uz i po zvukovi strance vcelku profi :) jinak ty texty sezenes snad vsechny tady na ty strance www.diskografie.cz a ty the switch konretne tady http://www.diskografie.cz/theswitch/ jenom si tam rozjed album a pisnicku a sou tam i naky preklady cizich textu ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

krejca píše:
hardcore guitarist píše:
jo to mas pravdu nova deska se mi taky libi asi nejvic je uz i po zvukovi strance vcelku profi :) jinak ty texty sezenes snad vsechny tady na ty strance www.diskografie.cz a ty the switch konretne tady http://www.diskografie.cz/theswitch/ jenom si tam rozjed album a pisnicku a sou tam i naky preklady cizich textu ...
nevíš proč změnili styl?Dřív to byl myslím hardcore/numetal ne?
krejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krejca »

hele to nevim a ani nak nevim co hrali a hrajou ale tak vetsinou kdyz kapela nak zmeni styl tak je bud ze z vnejsku do nich nekdo husti nebo oni sami si reknou ze chtej hrat jinak :)
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

krejca píše:hele to nevim a ani nak nevim co hrali a hrajou ale tak vetsinou kdyz kapela nak zmeni styl tak je bud ze z vnejsku do nich nekdo husti nebo oni sami si reknou ze chtej hrat jinak :)
Já bych spíš řekl, že to tak nějak vyplyne postupně, říká se tomu osobní vývoj :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Stanley píše:
krejca píše:hele to nevim a ani nak nevim co hrali a hrajou ale tak vetsinou kdyz kapela nak zmeni styl tak je bud ze z vnejsku do nich nekdo husti nebo oni sami si reknou ze chtej hrat jinak :)
Já bych spíš řekl, že to tak nějak vyplyne postupně, říká se tomu osobní vývoj :wink:
Jo no ted si říkáji emo a co vím z rozhovoru ze sparku tak začali poslouchat neurosis...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

hardcore guitarist píše:
Stanley píše:
Jo no ted si říkáji emo a co vím z rozhovoru ze sparku tak začali poslouchat neurosis...
Do neurosis maji ale hodne daleko 8)
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

No právě neurosis mi je nepřipomínají ani z ponorky...
krade

Příspěvek od krade »

hele, tohle jsem si dneska přečet v Rock a Popu: "The.Switch - jedna z nejzásadnějších HC kapel u nás se dočasně odmlčela, aby nadchla Německo v soutěži o kontrakt v zámoří." hahaha - to jsou ale kua HC ideály!
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

krade píše:hele, tohle jsem si dneska přečet v Rock a Popu: "The.Switch - jedna z nejzásadnějších HC kapel u nás se dočasně odmlčela, aby nadchla Německo v soutěži o kontrakt v zámoří." hahaha - to jsou ale kua HC ideály!
rock a pop sem přestal kupovat kvůli těmto volovinám od něho se raadši distancuju....
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

the switch nemají s českou HC scenou nic spolecnyho...jedna z nejzasadnejsich kapel u nas jsou mozna LVMEN, BALACLAVA a THEMA ELEVEN.Rozhodne ne tyhle sraci co jedou soutezit do Nemecka.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

soutěžit :roll: to už je konec
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Dark Axel píše:soutěžit :roll: to už je konec
presne tak.Myslim,ze k necemu takovymu by se kapela nemela nikdy snizit.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ve chvíli, kdy kapela udělá tohle, vědomě a cíleně odchází z těch "undergroundových" kruhů, ve kterých je tak oblíbená a uznávaná :-? a to je teda trochu hnus
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Dark Axel píše:ve chvíli, kdy kapela udělá tohle, vědomě a cíleně odchází z těch "undergroundových" kruhů, ve kterých je tak oblíbená a uznávaná :-? a to je teda trochu hnus
Já na tom nevidím nic špatnýho... I v undergroundu se můžeš zviditelnit, a tohle je dobrá šance.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

není to to nejhorší co se dá udělat, ale prostě vezmi to polopatě - česká undergroundová HC kapela (řekněme) jede do německa, aby se dostala do ameriky... samo o sobě to už zní trochu... zvláštně
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“