Ahojte, v prvé řadě bych chtěl poděkovat za komplimenty

hoodně dlouho jsem tu nebyl. Když to ale tak napíšu z mého pohledu a zkužeností, které jsem nasbíral z bezmála 50ti kytar. Pořád se učím a často se ptám lidí, co by mohlo být technologicky lepší a co zdokonalit. Ikdyž se snažím a říkám si, že u další se vyvaruji něčeho, co bylo na předchozí z mého pohledu ne úplně super, což třeba běžně člověk nevidí, ale já o tom vím, tak jsem na sebe nasraný

ale to mě žene dál. Co se uživení týče, což se řešilo myslím v jiném vlákně, tak to začalo směŕovat k tomu až po 30. kytaře. Kdy jsem si řekl, že nemám co ztratit momentálně a dal jsem výpověď, jelikož v pořadníku bylo přes 15 kytar a nešlo to moc kloubit dohromady s prací. No hledal jsem někoho na odpovědného zástupce, (jelikož jsem strojař a tak nebyl problém si postavit i vlastní CNC od šroubku) a tím se stal majitel Bachu, čímž mu vážně děkuji a jsem mu zavázán, nejen smluvně teda

a udělal jsem kompromis a 2x týdně u něj dělám, což mi ale dalo o 3 dny navíc, což je super a u Bacha si taky něco vydělám na to, co musím měsíčně platit. Kytary teď mám od 30 tisíc, což si myslím, že u nás je v poho pořád. Ale směřuji už pomalu k tlačení se min. do Evropy (samozřejmě s vlastními modely), protože u nás to nebude bezedné, co se muzikantů týče, co by chtěli custom nástroje, nehledě na konkurenci, ale se spoustou kytarářů mám pozitivní vztah a sem tam si vypomáháme, což je super, že až na vyjímky není nějaká ta nevraživost

Aviator to hned směřoval do zahraničí, dělá super nástroje a obdivuji ho. Mno takže tak. Na Webu mám i konfigurátor, kdyby se chtěl někdo podívat
www.hanak-guitars.eu