Vymena repra omnitronic vfm-12a
Pravidla fóra
Vymena repra omnitronic vfm-12a
Zdravim,potreboval bych poradit ohledne vymeny basoveho repra v techto bednach,nahodou se mi dostaly do rukou za par penez. Jde oto ze v jedne bedne chrasti basak :-/ Chtel bych bedny osadit "necim" alezpon trochu lepsim nez je originalni repro. Vim... ze to jsou bedny ktere stoji zaprd ale budu je pouzivat maximalne na pousteni hudby na rodinnych oslavach. Moc,moc dekuji za kazdou radu. Nemusi byt nove,staci mi i starsi. Harazim.
Re: Vymena repra omnitronic vfm-12a
Nebylo by libo si ten chrastici nechat proste opravit? Dnes to uz neni problem...
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Bylo,jak sem psal chtel bych tam dat neco alezpon trosku lepsiho.
A dival ses co je tam ted,jake to ma oznaceni ,jestli uz nebyli meneny?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Jo jo,mel. Neni na nem napsano vubec ale vubec nic. Nasel sem neco na netu. https://www.steinigke.de/de/mpne6507976 ... ktive.html
Ale jde tam z toho prd vycist :-/
Ale jde tam z toho prd vycist :-/
No to je radost..
o tom asi nezjistíš nic, leda někde na internetu vyšťourat aspoň nějaké technické údaje celý tý bedny, nebo prostě něco vybrat naslepo a pak přizpůsobit výhybku, jestli tam je..
Zkus aspoň naznačit kolik do toho chceš vrazit..
o tom asi nezjistíš nic, leda někde na internetu vyšťourat aspoň nějaké technické údaje celý tý bedny, nebo prostě něco vybrat naslepo a pak přizpůsobit výhybku, jestli tam je..
Zkus aspoň naznačit kolik do toho chceš vrazit..
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Koukal sem po necem jako je eminence alfa 12a nebo necem podobnem. Moc se mi do toho vrazet nechce, maximalne neco kolem 3000. Mam doma jeste bedny dexon Bs 1200 a jsou tam beymy 12g125.