Reprobox Ampeg SVT-410 HLF - výměna reproduktoru

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
Peťák
Nový uživatel

Reprobox Ampeg SVT-410 HLF - výměna reproduktoru

Příspěvek od Peťák »

Zdravím,
u zmiňovaného reproboxu mi praskla blána na jednom repráku, typ je to 86-510-04 a po konzultaci v Kytary.cz je možná varianta jen objednávka přímo z Ampegu za 220eur a to se mi zrovna dávat nechce. Na internetu jsem ani nenašel podobný typ repráku (potřebuji podle toho původního 100W / 4Ohm a nejlépe asi i značku Eminence).

Máte s tím někdo zkušenosti s podobnou situací a výměnou a popřípadě i typ repra, aby zvuk nebyl odlišný??

Díky za odpovědi
arcilucifer

Re: Reprobox Ampeg SVT-410 HLF - výměna reproduktoru

Příspěvek od arcilucifer »

Zavolej a domluv se tady, máme s nim jen nejlepší zkušenosti.
l-zverina-opravy-reproduktoru-cerna-hora-21161
Peťák
Nový uživatel

Příspěvek od Peťák »

A napadlo mě, ikdyž je to možná prasárna, zda se dá box používat nadále i se 3 reproduktory?? Nejsem znalec v oboru elektra, co se týče zapojení... (sériově, paralelně, ohm-áže atd.) Zesilovač mám Ampeg SVT-3 PRO (450W/4Ω), tudíž kdyby byla možnost fungovat na 3 reproduktory (pokud se zachovají 4Ω)a box by mohl mít v tu chvíly 400W místo 500W, tak by to nemusel být snad problém...
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

To je trochu blbost, to radsi jen na dva a do serie když už a opatrně,ale jak říká kolega výše pošli to panu Zvěřinovi a máš to za pár korun opravené.
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Máte s tím někdo zkušenosti s podobnou situací a výměnou a popřípadě i typ repra, aby zvuk nebyl odlišný??
V této situaci:
Var.1
1.Nevymyšlím kktiny
2.odstavím box
3.beru telefon a domlouvám opravu reproduktoru/mimochodem zavolal jsi mu???/
4. za pár dnů vracím repro do boxu

Var.2
1. Nevymýšlím kktiny
2. Mám 220 éček a objednam repro
3. Za měsíc či déle měnim repro.
kunec

Příspěvek od kunec »

Hele, mně Zveřina opravoval jak repro do PA, tak V30 a byla to vždy pohoda. Akorát s ním vždycky komunikoval kolega a já to pouze vezl a předával manželce :-)
Tube Guru
Odborník

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, buď jak Ti radí kolegové přede mnou nebo dnes už není problém objednat si originál a určitě není za 220 Eur. Koukni na tyto stránky:
https://www.fullcompass.com/prod/188885 ... d-svt210he
http://www.usspeaker.com/legend%20bp102-1.htm
a rozhodni se co pro Tebe bude výhodnější.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“