Je mozne pouzivat sampler od Teenage Engineering PO-33 KO ako multilooper? Nahrat melodiu, zaloopovat ju aby sa do toho mohlo dalej hrat ine? Mojim cielom je sa vyhnut softwaru a zaroven vediet vrstvit separatne hudobne linky. Co ma laka na PO 33 KO je to, ze je mozna zosynchronizacia s Korg Volca nastrojmi.
Vie mi niekto poradit? Viem, ze tento sampler je primarne na iny ucel, ale zvladol by technicky live looping?
PO 33 KO pre live looping?
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: PO 33 KO pre live looping?
PO-33 je spíš sampler, než looper, nahraješ nějaký sampl a z něj potom vycházíš při tvorbě sekvencí. Pro live looping bych doporučil k tomu určený looper.dushko píše: 29.01.2019 23:02 Je mozne pouzivat sampler od Teenage Engineering PO-33 KO ako multilooper? Nahrat melodiu, zaloopovat ju aby sa do toho mohlo dalej hrat ine? Mojim cielom je sa vyhnut softwaru a zaroven vediet vrstvit separatne hudobne linky. Co ma laka na PO 33 KO je to, ze je mozna zosynchronizacia s Korg Volca nastrojmi.
Vie mi niekto poradit? Viem, ze tento sampler je primarne na iny ucel, ale zvladol by technicky live looping?
Série Volca má MIDI-In, takže synchronizovat se dá se vším, co umí MIDI - např. Boss RC-202/RC-505, TC Electronic dtto X4, nebo Korg Kaossilator/Pro (starší model, ne kapesní verze), ale tady si zase cenově úplně jinde. Hledej prostě looper, který umí MIDI. V případ synchronizace s Volca jsi ale omezen tím, že ten looper musí být MIDI master, tzn. bude určovat tempo (což není výhoda ani nevýhoda, prostě záleží na použití
Měl jsem jak Kaossilator Pro (s MIDI) tak Kaossilator 2 (malá kapesní verze) a občas jsem je používal i bez synchronizace. Tempo se slyšytelně rozhodilo až po několika minutách, takže se dá použít i bez synchra.
Hraju na kytary a mašinky