Akustická kytara v letadle
Pravidla fóra
Re: Akustická kytara v letadle
a našel?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Tak se mi na rozdíl od místních "expertů" podařilo vygůglovat tohle: https://www.letenky.com/aktuality/prepr ... olecnostmi
Důležité je vše si dopředu domluvit s dopravci a také je třeba počítat s tím, že veškerá bagáž prochází přes rentgeny, takže bych byl předvídavý a opatrný a z elektronických zařízení bych možná vyndal baterie.
Na jiném webu zase silně doporučují slušnost při jednání s personálem. Někdy to prý může pomoci k tomu, že se občas přimhouří oko a tolik se striktně netrvá na detailech v předpisech ...
Spousta leteckých společností má z nějakého neznámého důvodu limit 8kg pro příruční zavazadlo, takže by to chtělo co nejvíce snížit váhu nástroje a pořídit pevný a lehký kufr. Mám v hledáčku kufr Hiscox, ale možná existuje i něco lepšího. Máte někdo nějaký nápad?
Důležité je vše si dopředu domluvit s dopravci a také je třeba počítat s tím, že veškerá bagáž prochází přes rentgeny, takže bych byl předvídavý a opatrný a z elektronických zařízení bych možná vyndal baterie.
Na jiném webu zase silně doporučují slušnost při jednání s personálem. Někdy to prý může pomoci k tomu, že se občas přimhouří oko a tolik se striktně netrvá na detailech v předpisech ...
Spousta leteckých společností má z nějakého neznámého důvodu limit 8kg pro příruční zavazadlo, takže by to chtělo co nejvíce snížit váhu nástroje a pořídit pevný a lehký kufr. Mám v hledáčku kufr Hiscox, ale možná existuje i něco lepšího. Máte někdo nějaký nápad?
čekal jsem to, díky za definitivní rozhodnutí.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
hyeniku, proč takhle naprosto zcestně odpovídáš na téma, ke kterému evidentně nemáš čím přispět?
Vzal sis dneska svoje léky?
Pro zajímavost: někde odpovídal Tommy Emmanuel, jak dlouho mu vydrží kytara (je známý svým "intenzivním" hraním). Prý dokud není tolikrát opravovaná, že už prostě nezní. A proč je tolikrát opravovaná? Protože nejvíc trpí cestou letadlem. Chvíli jsem uvažoval, proč si to člověk, který létá business classem nějak nezařídí, ale vyšlo mi z toho, že vozí těch kytar více (3, teď už 4), takže asi letí stejně nakonec dole v zavazadlovém prostoru.