Samozřejmě, na trhu je spousta různých konektorů, které Ti poslouží. Třeba vícepinové XLR -
https://www.prodance.cz/nc7fd-l-1.html
Ale co dál? Co na druhé straně? Předpokládám, že na ten "multikonektor" nacpeš třeba tři kabely a na druhé straně je zakončíš třemi
běžnými jacky 6,3 mm, ty napícháš do těch svých efektů. A potom to dalšími třemi kabely nafrkáš do nějakého komba pro akustiky, které má vestavěný mix? Seš si jistý, že Ti tahle elektrárna opravdu přinese štěstí?
Jednoduší mi přijde např. míchat signál snímač / mikrofon bez nějakých efektů, celkem běžné řešení. A nebo když už, tak vzít ze dvou snímačů přes spešl výstupní standard jacky signál do dvou kanalů v kombu a každému nastavit korekce jinak, podle umístění toho kterého snímače na nástroji.
Taky znám jednoho, který má na el. kytaře vyveden signál zvlášť z krkového a z kobyly do dvou různých aparátů. Z krkového do komba s čistým zvukem a na kobylkovým má zkreslení. No, jeho věc, ale pořád mi to připadá použitelnější, než míchat signál ze tří snímačů přes jeden atyp trojitý kabel, další tři standardní dráty, tři efekty a mix. Pokud jsem to špatně pochopil, omlouvám se.