Kemper Profiling Amplifier
Pravidla fóra
Re: Kemper Profiling Amplifier
Resilo se to uz driv tomhle tematu, pokracovani na dalsich strankach
simulace-reproboxu-pro-live-stompbox-a- ... 00#p718131
simulace-reproboxu-pro-live-stompbox-a- ... 00#p718131
| Cruel YT | Cruel sptf
Vidíš, co mám za zadkem ? Mám tam malé PA /Bose L1 na každé straně 1Ks /a slyším se naprosto luxusně.Už před lety jsem vykopal v kapele všechny komba a odposlechy a zvuk na jevišti je od té doby parádní.Občas si s námi někdo zahraje a všichni kroutí hlavou,jaký to má pěkný zvuk.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Tak to nevim jaký máte bubeníky, ale já se nikdy neslyšel pokud jsem nevytočil například svojí 5150 hlasitostí tak na 4. Přes bubeníka jsem jinak neměl šanci. Sice to už fakt řezalo hlavy, ale prostě to jinak nešlo. Teď máme umírněnějšího a hlasitost mám o políčko míň.
Ale jo beru zpátky, jestli takovej problém nemáte, tak vám všechno schvaluju.
Ale jo beru zpátky, jestli takovej problém nemáte, tak vám všechno schvaluju.
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Jo,to máš pravdu,náš je v pohodě,ale někdy je to také masakr,hlavně to jeho železářství.
Co se týká hlasité muziky s razantním bubeníkem, tak v tom mnou výše postnutém vláknu bylo už před časem vysvětleno hodně, řešily se tam obecné věci, které platí doteď a ještě chvíli platné budou. Dost jasnou představu o tom, jak tiché komorní blues s kapelou vržeme, si lze udělat na odkazu v mojem podpisu.
Kdybyste ty odposlechy dál řešili, tak se možná přesuňte, ať to tam má nějakou kontinuitu.
simulace-reproboxu-pro-live-stompbox-a-rack-25319-360
Kdybyste ty odposlechy dál řešili, tak se možná přesuňte, ať to tam má nějakou kontinuitu.
simulace-reproboxu-pro-live-stompbox-a-rack-25319-360
| Cruel YT | Cruel sptf
To je výborný snobácký argument911 píše: 8.04.2019 17:08 Vidíš, co mám za zadkem ? Mám tam malé PA /Bose L1 na každé straně 1Ks /a slyším se naprosto luxusně....
Ale jako řekněme si narovinu, že by bylo trochu trapné se neslyšet za ty peníze. Nový Kemper v té době 50, malé Bose kolem 20, to jsi se vším všudy okolo tak za ~100K. Tak jo, za sto litrů, to už by ses slyšet měl
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Jo,máš recht ,je to snobárna,ale mě to baví
Už to používám 14let.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš hodit odkaz na tvorbu své kapely?
Nic netvořím,normální vesnická zábavovka. 
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspoň nějakou fotku kapely, nebo ideálně video. Wůwůwů stránky nemáte? Zajímal by mě soubor hrající bez komb a odposlechů.
Jsem se k tomu po létech nějak dopracoval,proto jsem psal,že máme za zadkem malé PA,tudíž nepotřebuji žádné odposlechy ,ani komba,je tam vše,na každé straně jeden kus Bose L1 se subem a nahoře ještě led světlo.
. Také je tam vidět Kemper,abychom zůstali v tématu. 
Naposledy upravil(a) 911 dne 16.04.2019 21:09, celkem upraveno 2 x.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Malý detektiv: 911 má v profilu, že je z Plzně - stačí vyhledat “Plzeň zábavová kapela”: http://www.tonic.cz/ 
Hraju na kytary a mašinky
Taky blbě spíš,co ? 
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Hádám, že ani mistra zvuku nepotřebujete. Každopádně si jsem jist, že pro tento způsob hudební produkce jest Kemper to nejlepší
řešení. Bez debat, sem to patří.
Kupodivu i já včera našel stránky www.tonic.cz, leč Plzeňsko vždy bývalo přímo mekou tancovačkových grup a nechtěl jsem, aby náhodou
nepřišli zkrátka všichni ti Kečupové, Extrabendi, Žentouři, Sifoni, Odysseové, Tudoři a další regionální důchodci se strunami nízko u pasu. Co kdyby?
řešení. Bez debat, sem to patří.
Kupodivu i já včera našel stránky www.tonic.cz, leč Plzeňsko vždy bývalo přímo mekou tancovačkových grup a nechtěl jsem, aby náhodou
nepřišli zkrátka všichni ti Kečupové, Extrabendi, Žentouři, Sifoni, Odysseové, Tudoři a další regionální důchodci se strunami nízko u pasu. Co kdyby?
Naposledy upravil(a) mmjuz dne 10.04.2019 11:06, celkem upraveno 1 x.
911 reagoval asi na čas podání příspěvku rotten77... 
Poslední dobou hraji jako 911, ale mít za sebou na pódiu řvoucí bednu nebo kombo mi schází...
Poslední dobou hraji jako 911, ale mít za sebou na pódiu řvoucí bednu nebo kombo mi schází...
Mistra zvuku nepotřebujeme,jsou pro nás drazí,zvučíme se sami z podia,dá se říci,že jsem sám tímto "mistrem "a po tolika letech už to mám tak nějak v uchu. To že pro naši produkci používám Kemper,je spíše taková moje úchylka mít něco jiného,pravda,hraje se mi na to dobře,co jsem si zvykl,na naše drnkání je to spíše "dělem na vrabce".Ale co už,sjiždím 7mé gumy a kdoví jak dlouho,ještě budem s partou blbnout.Ano reagoval jsem na pozdní čas příspěvku od Rottena.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Naopak
Hraju na kytary a mašinky
| Cruel YT | Cruel sptf
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to správné, chválím
.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Předevčírem jsem šel ve Zlíne přes náměstí a hrála tam lokální zábavovka a kytarista tam měl Kempera, chvilku jsem poslouchal a pochopil jsem, proč je oblíbený u tady toho typu kapel. Přiblížit se ke zvuku těch Iné kafé, Turbo a podobných kapel s nedobrým resp. nijakým zvukem už v originále je s Kemperem brnkačka a takový ten univerzální profil najdeš hned
Nevím, jestli měl kytarista origo Gibsona, ale zvuk byl na úrovni Epi+Valveking. Ale hlavně že se 30letý kluk nemusí tahat se 4x12 boxem