Efekt s šílenými výšky středy a aby zněl jak cirkulárka

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

debilitak píše: - pod pojmem cirkulárka si představím dynamiku která řeže ve středech a vyškách a dělá brutal...vpodstatě pravý opak digitalním zkreslením které je pfuj pfuj :D
Tak k tomu ma napada mnnou uz niekolkokrat spominany Metal Muff. Ten si mozes nastavit na bezne skreslenie, a na cirkularku staci zopnut tlacitko "boost" a to ti vybudi tie stredy a vysky.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no tohle sice neni ta cirgularka, ale je to zvuk MD2 :)

http://www.youtube.com/watch?v=6_9ShvOIH1I

http://youtube.com/watch?v=qHTs2aVkUDo
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Zkus Df-7 framikoin ho prodává a máš tam 7 efektů...
debilitak

Příspěvek od debilitak »

no moc te cirkularky tam není, ale jojo jak bude možno zkusim ten MD-2 ...hrajete dobry grájndcóre :D připomínáte mi kapelu co chvíli hrála v rožnove Fuck On se jmenovali... idkyž byli trocha pomalejší jak vy :D
- digitech df-7 - jsem zkoušel v obchodě a je to dle mého názoru digitální s****a :) podobná digitech - grunge... něco málo ztoho pro mě vyladitelného by šlo, ale nevim buď jsem jej zkoušel v obchodě na blbém kombu(lampovy laney) nebo nevim...vubec mě to nepřesvědčilo ...a to jsem začínal hrát v kapele na Zoom 505 II živě si pamatuju co to dělalo na pódiu když se to píchlo do průměrného komba a navíc když to šlo potom linkou do PA totální hnus...se sám zukař mi říkal že nechápe proč si tohle mladí kupujou, že za jeho let stačil FUZZ a hrálo se a měl teda pravdu...můj vyrobený fuzz ze dvou tranzistorů kondíku a pár odporů má větší dynamiku než celý zoom 505... a ten digitech df - 7 ,mi místy připadal jak ten zoom....
od koupě pořádné krabičky což je zatím můj jachkammer použivam zooma na echa a jako ladičku nic vic nic míň občas se tam najde trochu dobry distortion ale jen vyjímečně...
- no jinak jsem hodně zvažoval DS-1 či -2 ale nějak mě to nepřesvědčilo v brutalitě toho zvuku...ale jasně zaleží to potom do čeho to píchneš...zvuk ds u nirvany semi třeba líbí hodně !
- A máte někdo zkušensoti s tím Ibanez - powerlead ???
A náhodou čistě náhodou Ibanez - slam punk ? (jenom jsem o něm četl, má drsně pojmenované kolíky jako anarchy,splash či nosie nebo něco vtom smyslu, ale pry to byl jen reklamní trhák pro novodobé punkery :)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

hmm.. dik :) no ten powerlead - s tim mam jen sluchove zkusenosti - momentalne to pouziva basak ze SPASMu /to predpokladam znas/ primo mi to ukazoval.. rikal ze za 6 kil z bazaru a ze ten zvuk sou leta hledani :) .. v tom obchode je to potreba hlavne ohulit.. potichu to vsechno zni jaksi jalove.. to DS2 pokud das vsechno doprava - tak to uz zni jako u nirvany ty prepaleny kytary, ale ty chces urcite jeste viic tech vysek :) a pres co to teda pozenes?
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Brutalni zkresleni ve stylu "Meat Buzz Saw" nebo "Heavy Mosquito Chain Fuzz"? Kup si Deucetone RATa :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

debilitak píše:no moc te cirkularky tam není, ale jojo jak bude možno zkusim ten MD-2 ...hrajete dobry grájndcóre :D připomínáte mi kapelu co chvíli hrála v rožnove Fuck On se jmenovali... idkyž byli trocha pomalejší jak vy :D
- digitech df-7 - jsem zkoušel v obchodě a je to dle mého názoru digitální s****a :) podobná digitech - grunge... něco málo ztoho pro mě vyladitelného by šlo, ale nevim buď jsem jej zkoušel v obchodě na blbém kombu(lampovy laney) nebo nevim...vubec mě to nepřesvědčilo ...a to jsem začínal hrát v kapele na Zoom 505 II živě si pamatuju co to dělalo na pódiu když se to píchlo do průměrného komba a navíc když to šlo potom linkou do PA totální hnus...se sám zukař mi říkal že nechápe proč si tohle mladí kupujou, že za jeho let stačil FUZZ a hrálo se a měl teda pravdu...můj vyrobený fuzz ze dvou tranzistorů kondíku a pár odporů má větší dynamiku než celý zoom 505... a ten digitech df - 7 ,mi místy připadal jak ten zoom....
od koupě pořádné krabičky což je zatím můj jachkammer použivam zooma na echa a jako ladičku nic vic nic míň občas se tam najde trochu dobry distortion ale jen vyjímečně...
- no jinak jsem hodně zvažoval DS-1 či -2 ale nějak mě to nepřesvědčilo v brutalitě toho zvuku...ale jasně zaleží to potom do čeho to píchneš...zvuk ds u nirvany semi třeba líbí hodně !
- A máte někdo zkušensoti s tím Ibanez - powerlead ???
A náhodou čistě náhodou Ibanez - slam punk ? (jenom jsem o něm četl, má drsně pojmenované kolíky jako anarchy,splash či nosie nebo něco vtom smyslu, ale pry to byl jen reklamní trhák pro novodobé punkery :)
Tos sebral kde že je podobná grunge?na čem si hrál ?
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

všechny digitech ej jedno a to samý v jiný barvě (nadsázka) mimochodem, grunge je analog...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

turbo_MaCk píše:všechny digitech ej jedno a to samý v jiný barvě (nadsázka) mimochodem, grunge je analog...
Tak na grunge sem hrál ušlo to ale nic pro mě...ale ta DF-7 se mi zdá úplně jiná nevím jestli si sedíte na uších nebo ste hráli na blbém aparátu fakt nevím tím nechci nikoho shodit....
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“