Elektricke kytary MUSIC MAN
Pravidla fóra
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektricke kytary MUSIC MAN
jako BFR a standard EBMM ? BFR je hlavne lakovany krk oproti voskovanemu a mahagonovy tone block s olsovymi kridly oproti komplet lipovemu telu. Aspon teda u tech starsich. Potom tech vyrocnich modelu uz je tolik, ze se v tom clovek zacne ztracet 
Jj, ja jsem se v tom dokazal zorientovat jen zakladne.
Je to dost neprehledne. Jestli jsem dobre pochopil, tak jsou ty Petrucci modely v tom pozdejsim tvaru se subtilnejsimi rohy i lipove bez tone blocku, pak s tone blockem, pricemz bud maji nebo nemaji vyfrezovane dutiny, pak jeste ty s javorovymi topy... krky davaji jak se jim libi, nektere jsou pod barvou, nektere olejovane.
A zbezne jsem koukal, ze v Majesty rade zacina byt taky pekny bordel.
Takze BFR fakt maji krk vzdycky pod lakem?
Jinak jsem na krame koukal na JP6 v te barve "mystic dream" a ne ze bych si uplne blinknul, ale toto tedy pusobi az moc jako autolak.
Ale dle ebaye jsem pochopil, ze je z certvijakeho duvodu trochu vice cenena. Asi kvuli tomu, jak je v realu oskliva. 
Na pohled i omak v realu jasne vitezi ty roasted krky, to je fakt moc pekne a prijemne a obzvlast s hezkym drevem na topu pusobi kytara luxusnim a nadcasovym dojmem.
A zbezne jsem koukal, ze v Majesty rade zacina byt taky pekny bordel.
Takze BFR fakt maji krk vzdycky pod lakem?
Jinak jsem na krame koukal na JP6 v te barve "mystic dream" a ne ze bych si uplne blinknul, ale toto tedy pusobi az moc jako autolak.
Na pohled i omak v realu jasne vitezi ty roasted krky, to je fakt moc pekne a prijemne a obzvlast s hezkym drevem na topu pusobi kytara luxusnim a nadcasovym dojmem.
| Cruel YT | Cruel sptf
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
tady je asi nejprehlednejsi tabulka jak se to s tim JP ma.
http://bluedesk.blogspot.com/2014/09/mu ... t.html?m=1
A Mystic Dream je asi nejzajimavejsi JP6, jednak netradicni barva a tady na ni hral na zivaku k Scenes.
http://bluedesk.blogspot.com/2014/09/mu ... t.html?m=1
A Mystic Dream je asi nejzajimavejsi JP6, jednak netradicni barva a tady na ni hral na zivaku k Scenes.
Máš to tam... pěkný stav i cena a s výletem do termálů...bubucci píše: 1.07.2019 7:15 Pro mně už je zajímavý jenom ten tuzingový Mystic Dream, který se dá paradoxně sehnat líp něž Ibanez JPM.
https://hudebnibazar.cz/music-man-jp7-p ... /ID285103/
| Cruel YT | Cruel sptf
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně, pěkně. Akorát na té struně navíc bych asi věšel prádlo protože nevím, co bych si s ní jiného počnul 
Aha, myslel jsem, že je právě fajn ta cena vs 7ma.
Plus pěkný stav samozřejmě.
6ka by mohla být i za míň.
Plus pěkný stav samozřejmě.
6ka by mohla být i za míň.
| Cruel YT | Cruel sptf
Chybělo by mi piezo - moc nechápu, proč ho tam rovnou nedali.
Ale počítám, že na to dojde časem a v mkt plánu už ho nejspíš mají, firma musí výhledově generovat nové modely a "zlepšováky" jsou ta snazší cesta.
I tak je to zajímavá kytara.
| Cruel YT | Cruel sptf
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Abasi už má víc signature kytar než Lynch, ne ?
Ta sekyra přetím se mi asi líbila víc, tady to se snaží být originál za každou cenu.
Já to vidím tak, že zamakali na multiscale tremolu a příští Petrucciho sedma bude tedy multiscale, jak ta jeho osma. 
| Cruel YT | Cruel sptf
jo, ale za ty prachy jenom jednozvrat?
a samozřejmě nezapuštěný kryt? to fakt v téhle cenovce nepochopím
Nejdřív jsem si zvykal, ale je to nakonec docela propracovaný, novátorský a nehnusný tvar
(když nepočítám na hypermoderní tělo připláclou vintage hlavu, zřejmě nějakej fakt chytrej marketér vysvětlil boardu, že to je poznávací MM znamení)
Jeho osobní Abasi je ve srovnání s tímhle spíš artefakt z psychedelického scifi spektáklu
a samozřejmě nezapuštěný kryt? to fakt v téhle cenovce nepochopím
Nejdřív jsem si zvykal, ale je to nakonec docela propracovaný, novátorský a nehnusný tvar
(když nepočítám na hypermoderní tělo připláclou vintage hlavu, zřejmě nějakej fakt chytrej marketér vysvětlil boardu, že to je poznávací MM znamení)
Jeho osobní Abasi je ve srovnání s tímhle spíš artefakt z psychedelického scifi spektáklu
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋