Děkuji za pochvalu a věc odhodlání má spíše různě kolísavou tendenci

Co se rytmu týče, na to nemůžu říct ani popel, je to tak a s hlavou skloněnou přiznávám, že je na tom třeba pracovat.
Jinak si nemyslím, že případ "naučil jsem se čtvrtý a pátý akord" je vysloveně můj případ. I když se to zdá jako něco, co mě zrovna napadlo, tak jsem se opravdu snažil o to, aby to mělo jakousi tvář. S hraním spokojen nejsem, ale s kompozicí docela ano. Z toho, že tento typ je poněkud nestandardní (ať už směr dadaismus nebo kapela Polyphia), z toho bych zase nedělal takové drama.
Já tedy musím říct, že další skladby již zdaleka nejsou tohoto "vařila myšička kašičku" ražení a jsou více přímočaré. Toto je takový bizon mezi volavkami. I jsem s tím do toho šel a když mi lidé, kteří to slyšeli/viděli říkají, že je to po dvou minutách přestalo bavit a vypnuli to, tak jim to vůbec nemám za zlé, protože to chápu. Jinak si myslím, že cílová skupina tu také je. Byť často nepřispívám, tak zde na hudebním foru již nějaký pátek jsem a troufám si tvrdit, že poměrně velká část zdejšího osazenstva jsou kytaristé, takže ten názor směrodatný je
A s řemenem jsi mě načapal!

Ano, nosím ho obráceně. Zkusím to přehodit a v dalším videu se už snad objeví tak, jak je očekáván
PS: Jsem mimochodem velkým obdivovatelem akustického seriálu na frontman.cz, dobrá práce! Docela by mě zajímalo studiové nahrávání právě akustické kytary, resp. fingerstyle ve studiu ve spojení s elektronikou uvnitř kytary a mikrofony. Obecně se držím pravidla, že mikrofon nic nenahradí, ale co tak sleduji své oblíbence (Marcin Patrzalek, Luca Stricagnoli, Mike Dawes, Sariola nebo i Estas Tonne a další), tak je tam vyloženě slyšet piezo snímač i ve spojení s magnetickým snímačem. Vždycky mě zajímalo, kolik procent z jednotlivých zařízení v té hudební nahrávce je a těžko něco dohledat. To by mohlo být zajímavé téma.