Volejte administrátora
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Re: Volejte administrátora
Tak jsem včera pro jistotu zaškrtl všechny možnosti aby se mi oznámení posílalo na e-mail a stejně nechodí nic. 
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, já oznámení na mail nepoužívám. Měl bych pak permanentně zaspamovaný mail. Používám oznámení tady na fóru, ty fungují dobře.
Ten problém nastal až teď? Před týdnem bylo aktualizováno fórum (mimo databáze). Možná se to po aktualizaci databáze zase dá do pořádku.
Než tak bude učiněno, zkus používat ty oznámení tady na fóru.
Ten problém nastal až teď? Před týdnem bylo aktualizováno fórum (mimo databáze). Možná se to po aktualizaci databáze zase dá do pořádku.
Než tak bude učiněno, zkus používat ty oznámení tady na fóru.
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Jo na fóru oznámení funguje. Dělá mi to tak posledních cca 14 dnů. Taky jsem to připisoval těm problémům co teď byly na HF. Tož vydržať.
Díky za tvůj čas.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
Taky mi už pár dní nechodí upozornění na mail. Včetně jednorázového příchodu všeho najednou jak píše přede mnou Lubosh.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bude ověřeno mailem, zda je žádost podána uživatelem a ne někým, kdo si sedl k PC, kde zůstal uživatel přihlášen. Dík za pochopení.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Pri pokusu odeslat prispevek z domaci wifi (provider AIM) to hodi tuhle chybu. Nikdy driv to nedelalo. Odeslani pres mobilni data probehne ok.
Vaše IP 217.30.64.146 byla blokována, protože je obsažena v blacklistu. Pro podrobnosti se podívejte na http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=217.30.64.146.
Vaše IP 217.30.64.146 byla blokována, protože je obsažena v blacklistu. Pro podrobnosti se podívejte na http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=217.30.64.146.
Hraju výhradně na šrot.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Stává se to dokonce i mi. Kontaktuj svého providera. Většinou se to ale samo časem zpraví, jakmile je ti přidělena jiná IP.
Hudební fórum je v tom nevinně.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Diky. Tusil jsem to, ze to bude problem providera. Zajimalo me, jestli se to stalo i nekomu jinemu.
Edit - uz to zacalo "samo od sebe" fungovat.
Edit - uz to zacalo "samo od sebe" fungovat.
Hraju výhradně na šrot.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem měl poslední měsíc v SZ, tak asi tři lidi.
Ahoj, jsem tu nový, nicméně rozmazlený uživatel.
Osobně mi přijde, že rozvržení fóra je na mobilních telefonech nepřehledné (na počítač jsem se zatím nedostal, tak nemůžu nic říkat o rozvržení na počítači).
Upřímně si ani nemyslím že šablona, kterou používáte je zrovna nejlepší. Osobně si tu připadám jako v mailu.
Programovací mě zajímá a sítě taky, proto si uvědomují náročnost přestavby a vím, že stvořit celou platformu od nuly je téměř nemožné, zvlášť když už běží takto dlouho.
Pokud by se ale něco rozhýbalo, jako inspiraci vám dávám tyto dvě stránky, které pro vás nepředstavují konkurenci.: itnetwork.cz a milanfon.cz, obě jsou uživatelsky velmi přívětivé a to jak na počítači, tak na mobilu (mobil v současné době tvoří značnou část návštěvnosti různých webů, takže je fajn se na něj zaměřit).
Osobně mi přijde, že rozvržení fóra je na mobilních telefonech nepřehledné (na počítač jsem se zatím nedostal, tak nemůžu nic říkat o rozvržení na počítači).
Upřímně si ani nemyslím že šablona, kterou používáte je zrovna nejlepší. Osobně si tu připadám jako v mailu.
Programovací mě zajímá a sítě taky, proto si uvědomují náročnost přestavby a vím, že stvořit celou platformu od nuly je téměř nemožné, zvlášť když už běží takto dlouho.
Pokud by se ale něco rozhýbalo, jako inspiraci vám dávám tyto dvě stránky, které pro vás nepředstavují konkurenci.: itnetwork.cz a milanfon.cz, obě jsou uživatelsky velmi přívětivé a to jak na počítači, tak na mobilu (mobil v současné době tvoří značnou část návštěvnosti různých webů, takže je fajn se na něj zaměřit).
Zdar, stalo se mi to včera, kontaktoval jsem Podu a bylo mi řečeno, že se jejich veřejné IP "čas od času" mění, přesnější info jsem nedostal. Teda jo, že si mám pořídit svoji veřejnou. Ta je ale samozřejmě placená, že.Hendrek píše: 18.07.2019 7:47 Stává se to dokonce i mi. Kontaktuj svého providera. Většinou se to ale samo časem zpraví, jakmile je ti přidělena jiná IP.
Takže z domu můžu tak maximálně číst.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já totéž. Když potřebuji něco napsat, jedu přes mobilní data. Celkem opruz, bohužel s tím asi nic moc dělat nelze.
Poslední cca týden se mi děje divná věc, která se mi předtím neděla. Koná se to na dvou PC a jednom mobilu. Téměř výhradně chodím na "nové příspěvky" a dřív se tam zobrazovala všechna vlákna + nová červeně a nahoře. Teď se zobrazuje vždycky nějaký náhodný výběr, něco červeného, něco staršího, třeba jen jedno nebo dvě vlákna apod. Něco tam vydrží po refreshi chvíli, něco déle.
Máte představu, čím by to mohlo být?
Máte představu, čím by to mohlo být?
Mi se většinou ukazujou opravdu jen ty nové (dříve tam byly všechny, jak píšeš)... ale myslel jsem, že to je featurka a ne bug 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se v nových nově ukazují jen ty nové, tak je to imho už konečně správně, ne? 
Ne, nekdy jen nove, nekdy je neco k tomu...
-
stepan.dusek
A neni to jenom rozdil mezi 'nove' a 'neprectene'? Tzn nove == cokoli napsane od doby posledniho loginu/precteni neceho a neprectene == cokoli nove a zaroven zatim nevidene? (aspon u mne to tak funguje)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já záložku nové nepoužívám, jsem zvyklý na nepřečtené. Proto nevím, jak to tam fungovalo před tím.