Ahoj, pořídil jsem si z Aliexpressu černý pickguard na Gibson Explorer 2019, bohužel jsem zjistil, že rozměrově neodpovídá a abych ho přichytil, musel bych do kytary vrtat, což se mi absolutně nechce. Nevíte, kde by se dal koupit originál černý pickguard, případně nějaký, co by rozměrově seděl?
Díky.
Gibson Explorer Pickguard
Pravidla fóra
- Alternátor
Gibson Explorer Pickguard
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Re: Gibson Explorer Pickguard
možná trochu jinak: Na své SG, abych nemusel vrtat, jsem si PG chytnul oboustrankou a drží skvěle !
Znova připomínám - nutné odstínit zadek PG alobalem a chytnout na kostru, jinak se bude při dotyku prsty indukovat praskání, hlavně při zkreslení.
Samozřejmě se nabízí možnost přiříznout čínský plast.
Znova připomínám - nutné odstínit zadek PG alobalem a chytnout na kostru, jinak se bude při dotyku prsty indukovat praskání, hlavně při zkreslení.
Samozřejmě se nabízí možnost přiříznout čínský plast.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Alternátor
To přiříznutí bude asi nejjednoduší, originál se mi beztak nepodařilo sehnat. Zítra si zajedu za technikem, beztak bych to ani neměl čím uříznout 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- Alternátor
Tak a je to, nakonec se přece jen udělaly další dírky, pro jistotu jsem objednal ještě jeden kryt, kdyby náhodou někdy bylo potřeba vyměnit.
Nadherna kytara!
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
http://bandzone.cz/commodore64