Dilema / Kemper vs. Helix

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
BigiRocker

Dilema / Kemper vs. Helix

Příspěvek od BigiRocker »

Ahoj, předem se omlouvám jestli Vás můj dotaz rozčílí. Mám dilema nemůžu se rozhodnout mezi pořízením Helixu nebo Kempera . Měl jsem obě zařízení k dispozici a ani na jednom jsem ze svého pohledu neshledal nic co by mi vadilo víc než na druhém. Nevím, spíš bych se asi vydal cestou které zařizení má větší budoucnost...
Jaká by byla Vaše volba a proč? Děkuji.
Naposledy upravil(a) BigiRocker dne 26.08.2019 18:08, celkem upraveno 1 x.
cherreda
Rádce

Re: Dilema / Kemper vs. Helix

Příspěvek od cherreda »

Šel bych rozhodně do Kemperu, protože mi imponuje, že mají tak dobře navržený hardware, že se 10 let upgraduje pouze firmware a jejich obchodní politika nasvědčuje tomu, že v tomto se žádné kotrmelce dít nebudou.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Ale zase u Kempera máš riziko plácání se v hromadě ''rigů'' než najdeš ten správný. U Helixe máš všechny zvuky pod rukou a záleží jenom na tobě, co si nakroutíš.
frytol

Příspěvek od frytol »

Za mě - AX8, je to nejlepší volba.

Kemper - hodně rigů, aparátů, cabinetů, nastavování, upravování. Celkově o hodně víc točíš než hraješ. Je nejdůležitější pochopit, že kemper je obraz reálnýho zvuku. Když si sám naprofiluješ, splní funkci skvěle. Pokud si profily koupíš, z 90 % dojde k tomu, že Ti to bude hrát jako z prdele.

Helix - víc a víc mě překvapuje. Asi chlapi v Line 6 cítí celkem pocit toho, že ztrácí, tak začali něco dělat. Hrál jsem ho 2x a celkem v pohodě. Dokonce mi přišlo, že se cestou posouvá spíš do kategorie kvalitnějších.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“