Nahrávání el kytary - Audacity + Fender FUSE

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
JoeM

Nahrávání el kytary - Audacity + Fender FUSE

Příspěvek od JoeM »

Ahoj, ahoj,
rád bych se na vás obrátil v následující věci. Pokouším si nahrávat el kytaru do PC. Chtěl jsem to udělat tak, že jsem nainstaloval Fender FUSE pro modulaci tonu (je to funkční a přes PC mohu modulovat zvuk kytary, přičemž zvuk jde z komba)a pokoušel jsem přes Audacity nahrávat. Na zvukovce PC jsem nastavil propojení s Fendrem (interní pomocná ždířka AUX - Mustang Amplier), v Audacity ji vidím, ale nemohu nahrávat, píše mi to chybu 9999 - chyba při otevírání zvukového zařízení. S kombem jsem spojený přes USB.
Díky za vaše názory:))
Martin
filo01

Re: Nahrávání el kytary - Audacity + Fender FUSE

Příspěvek od filo01 »

AUX? Mustang má přece audio rozhraní, ne?
In order to use the Fender Mustang amp with your Windows computer, you will need to install the Fender ASIO driver. Once you have installed this driver, you can use the DAW software of your choice, and select the Fender Mustang amp as the input or record device. You will then select your chosen playback device for playback.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
JoeM

Příspěvek od JoeM »

Fender ASIO Driver jsem instaloval, ale spíš to vypadá jen jako plug-in (chybí soubor s inf). Driver má být od Windows, takže si myslím, že je chyba někde v matrixu:)
Díky
M
José

Příspěvek od José »

Já to tvoje připojení nechápu. Asi by mi pomohlo jednoduché schéma zapojení
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“